Komentara: 85
Pregleda: 116667
Video

Saopštenje policije povodom nestanka maloletne Tijane Jurić

29.07.2014. u 15:25h
Izvor: Subotica.com
Subotičkoj policiji je u subotu, 26. jula u 01.30 časova posle ponoći, prijavljen nestanak maloletne Tijane Jurić (1999) iz Subotice. Po dobijanju prijave, policijski službenici Policijske uprave u Subotici su preduzeli hitne mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju pronalaženja Tijane, koja je poslednji put viđena 26. jula u 00,25 časova nedaleko od Sportskog centra ''Rata'' u Bajmoku, između ulica Tri istarske žrtve i Njegoševe, stoji u saopštenju PU Subotica.
Saopštenje policije povodom nestanka maloletne Tijane Jurić

Na neasfaltiranom delu puta pronađeni su predmeti, koji prema izjavi majke, pripadaju nestaloj devojčici. Obzirom da se radi o nestanku maloletne osobe, pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, u akciju pronalaženja su pored pripadnika Policijske uprave u Subotici uključene i specijalističke ekipe MUP-a R Srbije.

Takođe, zbog blizine državne granice sa Mađarskom, odmah je ostvaren kontakt sa njihovim nadležnim organima, kao i službom Interpola.

Policijska uprava Subotica moli građane, ukoliko imaju bilo kakve informacije u vezi nestanka maloletne Tijane Jurić da se jave u Policijsku upravu u Subotici ili na broj telefona 192, odnosno mobilni telefon 064/8927365.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 85
Pregleda: 116667

Povezane vesti

Povezane teme

Bajmok

trgovina ljudima

tijana jurić

otmica

sportski centar rata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.