Komentara: 25
Pregleda: 21334

Prošlo je nedelju dana od nestanka Tijane Jurić

01.08.2014. u 20:06h
Izvor: RTV Yueco
Nedelju dana je prošlo od kada je nestala maloletna Tijana Jurić iz Subotice. Roditelji nestale devojka se nadaju da će njihovo dete biti pronađeno i odbacuju bilo kakvu mogućnost da je svojevoljno otišla sa dečkom. Policija intezivno traga za nestalom devojkom.
Prošlo je nedelju dana od nestanka Tijane Jurić

Mladi u Bajmoku se plaše za svoju bezbednost. Stanovništvo dodatno umiruje činjenica da je Bajmok pun policije, jer svi intezivno traže nestalu devojku.

Otac nestale devojke, Igor Jurić kaže da on veruje da mu je ćerka oteta. Tijana je divno dete koje nikada nije slagalo za ocenu. Uvek se javljala i nikada nije ostajala duže u gradu ili napolju nego što je rekla. Upisala je Srednju muzičku školu.

Policiji je 26. jula, prijavljen nestanak maloletne Tijane Jurić (15) iz Subotice, koja je bila na raspustu kod babe i dede u Bajmoku.Policajci su odmah krenuli da traže nestalu devojku koja je poslednji put viđena nedaleko od Sportskog centra ''Rata'' u Bajmoku, između ulica Tri istarske žrtve i Njegoševe.Policija je odmah uspostavila i saradnju sa Mađarskom, kao i drugim zemljama u regionu na rasvetljavanju ovog slučaja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 25
Pregleda: 21334

Povezane vesti

Povezane teme

tijana jurić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.