Komentara: 17
Pregleda: 9435

Regionalna deponija na 2 km od prvih naselja / 19,7 km od Subotice

01.03.2013. u 15:09h
Izvor: Glas javnosti
Predviđena lokacija regionalne deponije Subotica se naslanja na lokalni put IV reda, Subotica-Bikovo-Orom, na 19, 7 kilometara od Subotice, u jugoistočnom pravcu, sa njegove desne strane, navodi Regionalna deponija Subotica.
Regionalna deponija na 2 km od prvih naselja / 19,7 km od Subotice

Najbliža naselja u odnosu na predviđenu regionalnu deponiju su Gabrić i Orom, koji se nalaze na dva kilometra od lokacije.

Površina predviđena za izgradnju regionalne deponije iznosi 46 ha i obuhvata parcelu br. 2635 k.o. Bikovo. Kako navodi u Regionalnoj deponiji lokaciaj se ne nalazi pored naselja Verušić.

Podsetimo, Agencija Tanjug je emitovala vest pod naslovom "EU finansira gradnju regionalne deponije u Bačkoj" u kojoj je naveden netačan podatak da će se otpad depremati u naselje Verušić kraj Subotice. Kako navode, taj podatak je izazvao veliku uznemirenost građana naselja Verušić.

 

Izvor: Glas javnosti
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 17
Pregleda: 9435

Povezane vesti

Povezane teme

regionalna deponija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.