• Pregleda: 2573

Obezbeđen novac za izgradnju Regionalne deponije

Obezbeđen je novac za izgradnju Regionalne deponije koja se nalazi između Bikova i Oroma.
Obezbeđen novac za izgradnju Regionalne deponije

Preko IPA fondova obezbeđeno je 17 miliona evra, a država je izdvojila preostala četiri miliona evra za radove, kaže za yueco direktorka d.o.o. Regionalna deponija, Andrea Kikić.

U toku je raspisivanje tendera i ukoliko sve bude teklo po planu prvi građevinski radovi na lokaciji za gradnju deponije počeli bi sledeće godine. Projekat izgradnje ove investicije je započet 2006.godine.

 

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

3
bukin Odgovori
Dali se neko seća kad je bila 2006. godina ?
mali Odgovori
Imamo azotaru koja ima zeljeznicke koloseke ,hale infrastruktura ,u fabrici nepostoji proizvodni tehnicko tehnoloski proces radi samo pakernica i 2 kotla ,a gradice se na kvalitetnom poljoprivrednom zemljistu ,sto je nesmeste u azotaru?
stivi Odgovori
i ovo ce proci isto kao sa precistacem,[*...*] sama izgradnja ce trajati kao gradnja skadra na bojani i na kraju nas nece kostati 21 milion nego barem tri puta vise.najsveziji primer je pozoriste koje sad ima viska kvadrata pa cemo sad da rusimo jedan sprat. SA CIJIM PARAMA? joska pusten iz pritvora[*...*].nastelovali su oni papire. sad samo mozemo da im duvamo i da budemo glasni ali dzaba nam je.sami smo krivi sto smo ih birali.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.