Komentara: 37
Pregleda: 11080

Projekat podzemne garaže na javnom uvidu

06.07.2013. u 12:08h
Subotica godinama "boluje" od nedostatka parkinga i ponovo se aktuelizovala priča oko podzemne garaže u centru grada. Direkcija za izgradnju grada pripremila je predlog projekta za izgradnju podzemne garaže na dve etaže koji je trenutno na javnom uvidu.
Projekat podzemne garaže na javnom uvidu

Projekt izgradnje podzemne garaže i uređenja manifestacionog trga na prostoru sadašnjeg parkinga ispred Otvorenog univerziteta nalazi se na javnom uvidu do 11. jula u prostorijama Službe za građevinarstvo na drugom spratu Gradske kuće, soba 226, svakog radnog dana od 10 do 12 časova.

Prema obaveštenju Sekretarijata u kojem funkcioniše Služba za zaštitu životne sredine, podnet je zahtev za davanje saglasnosti na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu za ovaj projekat, a javna prezentacija nocioca projekta, preduzeća "Geo ekspert" održaće se 12. jula.

Javna prezentacija projekta izgradnje podzemne garaže Javna prezentacija projekta izgradnje podzemne garaže Javna prezentacija projekta izgradnje podzemne garaže Javna prezentacija projekta izgradnje podzemne garaže Javna prezentacija projekta izgradnje podzemne garaže Javna prezentacija projekta izgradnje podzemne garaže Javna prezentacija projekta izgradnje podzemne garaže Javna prezentacija projekta izgradnje podzemne garaže
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 37
Pregleda: 11080

Povezane vesti

Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

manifestacioni trg

podzemna garaža

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.