Komentara: 1
Pregleda: 6621
Foto

Predstavljena pojačanja FK "Spartak" za nastavak sezone

14.02.2017. u 14:17h
Izvor: Subotica.com
Utakmicama 22. kola za vikend se nastavlja prvenstvo u Superligi. Posle dvomesečne takmičarske pauze klubovi iz našeg elitnog ranga nastaviće borbu za što bolji plasman, u skladu sa ambicijama i realnim mogućnostima. Subotički Spartak ima jasnu ambiciju, a to je plasman u plejof, među prvih 8 ekipa na kraju sezone.
Predstavljena pojačanja FK "Spartak" za nastavak sezone

Dvomesečnu pauzu stručni štab iskoristio je da intenzivno radi sa fudbalerima na fizičkim performansama i da što bolje ukomponuje ekipu pred nastavak sezone. Prvi deo priprema "golubovi" su obavili u Subotici, zatim su se preselili na Ohrid, da bi se u prošli petak vratili kući i poslednjih nedelju dana posvete pripremi meča protiv Vojvodine koji je na programu u nedelju.

U taboru plavo-belih sa severa Bačke bilo je dosta promena. Više igrača je napustilo klub, ali stiglo je i dosta novih. Na današnjoj konferenciji za medije predstavljeno je sedam igrača koji su se većinom priključili tokom ili krajem priprema na Ohridu. U pitanju su: Aljaž Krefl (22, levi bek), Emil Abazi (19, napad), Bojan Jović (34, golman), Vladimir Jovović (22, levo krilo), Nemanja Nikolić (24, napad), Milan Purović (31, napad) i Miloš Ostojić (20, golman). Kako se od ranije zna ekipu su napustili Daniel Farkaš i golman Nikola Mirković.

Predstavljena pojačanja FK "Spartak" za nastavak sezone

Na predstavljanju svi igrači su istakli da su u klubu da doprinesu da Spartak ostvari jedan od ovosezonskih ciljeva, a to je plasman u plejof. Mlađi igrači su rekli da su svesni u kakav klub su došli i da će uz podršku svojih starijih kolega pokušati da se što pre uklope i napreduju u svakom smislu.

Prolećni deo prvenstva za Spartak nastavlja se u nedelju u 14 časova kada će "golubovi" na svom stadionu dočekati Vojvodinu.

Izvor: Subotica.com
Predstavljanje pojačanja FK "Spartak" za prolećni deo sezone Predstavljanje pojačanja FK "Spartak" za prolećni deo sezone Predstavljanje pojačanja FK "Spartak" za prolećni deo sezone Predstavljanje pojačanja FK "Spartak" za prolećni deo sezone Predstavljanje pojačanja FK "Spartak" za prolećni deo sezone Predstavljanje pojačanja FK "Spartak" za prolećni deo sezone Predstavljanje pojačanja FK "Spartak" za prolećni deo sezone Predstavljanje pojačanja FK "Spartak" za prolećni deo sezone
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 6621

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.