Komentara: 0
Pregleda: 3766

Fudbaleri Spartaka igraju pripremne mečeve

22.01.2017. u 12:57h
Izvor: Subotica.com
FK "Spartak Ždrepčeva krv" prvi deo priprema obavlja u Subotici, a već za sedam dana biće na Ohridu. Odigrana su dve prijateljske utakmice, u naredna 3 dana biće odigrane još dve, a onda se ekipa seli u Makedoniju.
Fudbaleri Spartaka igraju pripremne mečeve

Prvi deo sezone u Superligi završen je sredinom decembra, a igrači su dobili priliku za kratak predah. Fudbaleri Spartaka su 9. januar izvršili prozivku i sa oko četrdesetak igrača krenuli pripreme za nastavak sezone, među kojima su prvotimci Spartaka, igrači koji su bili na pozajmici u drugim klubovima, nekoliko talenovanih igrača iz Spartakove škole fudbala.

U prvom kontrolnom meču Spartak je bio bolji od Segeda u Kiškunhalašu sa 2:1 (Abaz 47' i Stamenković 90'), dok je juče u Subotici izgubio od prvoligaša ČSK sa 0:1. Gol za ekipu iz Čelareva postigao je nekadašnji prvotimac Spartaka Nebojša Mezei u 58' minutu sa bele tačke.

ZIMSKE PRIPREME - "Golubovi" će u sklopu priprema odigrati nekoliko kontrolnih mečeva. U subotici će odigrati još dva meča, protiv Politehne (24.01.) i Proletera (25.01.), zatim na Ohridu protiv Javora (31.01.), Borca iz Čačka (04.02.) i Krupe (09.02.)

Dugogodišnji standardni prvotimac Spartaka Daniel Farkaš otišao je na probu u mađarskog prvoligaša Mezokevežd, koji sa klupe predvodi Subotičanin Tomislav Sivić, saznaje RTV Yueco. ali još uvek se ne zna hoće li Farkaš i potpisati vernost ili nastaviti saradnju sa Spartakom.

Plan priprema je takav da će se prvi deo obaviti u Subotici, zatim igrači se sele na Ohrid (27. januar), a potom završne pripreme će se obaviti u Subotici, neposredno uoči prvenstvenog duela 18. februara kada će Spartak dočekati Vojvodinu.

Prvenstvo se nastavlja 18. februara. Do kraja ligaškog dela ostalo je da se odigra još devet kola. Spartak trenutno zauzima 8. poziciju sa 30 osvojenih bodova (8 pobeda, 7 poraza i 6 remija). Po rečima Dragana Simovića, predsednika Spartaka, ovosezonski cilj je plasman u plejof, a za sada taj plan ide u skladu sa željama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3766

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.