Komentara: 33
Pregleda: 9269
Foto

Potpisan ugovor o zakupu objekata Apoteke Subotica

29.12.2020. u 15:15h
Izvor: Subotica.com
U Medija centru Gradske kuće danas je potpisan ugovor o zakupu poslovnih prostorija „Apoteke Subotica“ između ove zdravstvene ustanove i Apotekarske ustanove „Galen farm“.
Potpisan ugovor o zakupu objekata Apoteke Subotica

Ugovore su potpisali Jasmina Vukša, direktorka „Apoteke Subotica“ i Veljko Dželetović, direktor „Galen farma“, a ovom važnom događaju prisustvovali su i gradonačelnik Stevan Bakić, menadžerka grada Zagorka Panić i Marija Ušumović Davčik, načelnica Gradske uprave.

Po rečima direktorke Jasmine Vukše, ovim činom rešen je problem „Apoteke Subotica“ na najbolji mogući način. U posedu „Apoteke Subotica“ ostaće tri objekta – na Prozivci, Kelebiji i apoteka u ulici Matije Gupca gde je i sedište ustanove.

Potpisan ugovor o zakupu objekata Apoteke Subotica- Sva radna mesta će ostati sačuvana, a to je najvažnije. Zahvaljujem se gradonačelniku i svima koji su imali sluha da se ovaj problem reši  na najbolji mogući način. Čestitamo „Galen farmu“ i želimo puno uspeha u radu – poručila je Vukša.

Potpisivanjem ugovora „Galen farm“ je od danas pa u narednih 15 godina zvanično postao zakupac 20 poslovnih prostorija „Apoteke Subotica“.

Potpisan ugovor o zakupu objekata Apoteke Subotica- Veliko nam je zadovoljstvo što će ove apoteke u najskorije vreme postati deo naše porodice. Potrudićemo se da u najskorijem roku obavimo sve potrebne radove i da apoteke što pre počnu sa radom, kako  bi pružili adekvatnu zdravstvenu zaštitu građanima – najavila je Sanja Rakić, portparol „Galen farma“. – Apoteke će biti opremljene po najsavremenijim standardima, građanima će biti dostupni domaći i uvozni lekovi, medicinska sredstva, dijetetski suplementi, hrana i oprema za bebe i decu, kao i veliki deo kozmetičkih brendova. Naravno, pacijentima će biti dostupno i podizanje lekova i pomagala na recept, a ukoliko budu naši lojalni potrošači, ostvariće dodatne pogodnosti. Zaposlenima ćemo obezbediti siguran posao i primanja. „Galen farmu“ je cilj da Subotica i okolina dobiju adekvatnu zdravstvenu zaštitu i dostupnost lekova.

Rešavanje problema „Apoteke Subotica“, koja je zapala u ogromne dugove, nije samo spasilo rad ove ustanove, nego i likvidnost gradskog budžeta, zbog toga je ovo jedan od najvažnijih učinjenih koraka gradske vlasti.

Potpisan ugovor o zakupu objekata Apoteke Subotica- Najbitnije je da će svih 72 zaposlenih zadržati posao, od toga će 62 preuzeti „Galen“ a deset ostaje u gradskoj apoteci. Ukupan dug „Apoteke Subotica“ na današnji dan je 158.562.053 dinara, od čega je više od 155 miliona dinara za robu i lekove. Onog momenta kada su dobavljači saznali da je „Apoteka Subotica“ u  u ogromnim finansijskim problemima, svi su se aktivirali  da se naplati. Iskreno, svi oni su imali razumevanja i sa njih 13 ćemo narednih dana sklopiti sporazum o izmirenju duga na rate – objasnio je gradonačelnik Stevan Bakić. – Ovo je veliki uspeh rukovodstva grada, jer velikim dugovanjima, koji su se gomilali deceniju unazad, nije bilo ugroženo samo njeno poslovanje, nego i likvidnost budžeta grada. Da dobavljači nisu imali razumevanja bili bismo u velikom problemu i morali smo hitno da reagujemo, da bi sprečili katastrofu.

Izvor: Subotica.com
Potpisivanje ugovora o preuzimanju Apoteka Subotice Potpisivanje ugovora o preuzimanju Apoteka Subotice Potpisivanje ugovora o preuzimanju Apoteka Subotice Potpisivanje ugovora o preuzimanju Apoteka Subotice Potpisivanje ugovora o preuzimanju Apoteka Subotice Potpisivanje ugovora o preuzimanju Apoteka Subotice Potpisivanje ugovora o preuzimanju Apoteka Subotice Potpisivanje ugovora o preuzimanju Apoteka Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 33
Pregleda: 9269

Povezane vesti

Povezane teme

apoteka subotica

stevan bakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.