Komentara: 40
Pregleda: 26068

Posle 15-minutnog pljuska, grad u haosu

02.10.2012. u 19:07h
Izvor: Subotica.com
Oko 16:15, posle kraće pretnje sa neba, počela je da pada kiša snažnim intenzitetom i time "zarobila" mnoge na subotičkim ulicama.
Posle 15-minutnog pljuska, grad u haosu

Jak pljusak trajao je nekih 15 minuta i to je bilo dovoljno da se blokira veći deo grada i izazove saobraćajni kolaps. Odvodni kanali, kolektori, kao da i ne postoje, voda se zadržala na ulicama i praktično onemogućila vozila da se normalno kreću po gradu, a neka su se i "zaglavila" zbog visokog nivoa vode.

Subotičani sa kojima smo razgovarali misle da je današnja kiša izazvala najveće poplave na ulicama poslednjih godina: poplavljene ulice, građani odsečeni od ulica,  ali i svojih prevoznih sredstava. Po gradu se bore: neki da zadrže vodu da ne uđe, a neki da je isteraju iz svojih kuća i stambenih prostora.

Ako ne morate da idete napolje, nemojte... Kiša polako prestaje da pada, ali kanalizacioni sistem je izgleda suviše nespreman da sprovede svu vodu koja se nagomilala pa tako veći deo grada i većih raskrsnica "pliva".

Sugrađani nam javljaju da je u Velikom Radanovcu padao i led veličine oraha.

Verujemo da je današnja "provala oblaka" bar u jednoj meri pomogla saniranju problema vezanih za tinjajući požar pored „Interkorda“.

Izvor: Subotica.com

Prozivka u vodi

Prozivka u vodi Prozivka u vodi Prozivka u vodi Prozivka u vodi Prozivka u vodi Prozivka u vodi Prozivka u vodi Prozivka u vodi
Pogledaj ostale fotografije

Subotičke ulice nakon jake kiše

Subotičke ulice nakon jake kiše Subotičke ulice nakon jake kiše Subotičke ulice nakon jake kiše Subotičke ulice nakon jake kiše Subotičke ulice nakon jake kiše Subotičke ulice nakon jake kiše Subotičke ulice nakon jake kiše Subotičke ulice nakon jake kiše
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 40
Pregleda: 26068

Povezane vesti

Povezane teme

poplava

nevreme u subotici

jaka kiša

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.