Komentara: 1
Pregleda: 4679

Ispumpavanje vode iz podruma

03.10.2012. u 18:57h
Izvor: RTV Yueco
Ispumpavanje vode iz podruma

Jučerašnja kiša koja je padala svega nekih 15-ak minuta poplavila je skoro čitav grad. Posledice kiše vidljive su i danas, pogotovo kod onih sugrađana koji nisu juče našli način da ispumpaju vodu iz podruma. Ekipe Vodovoda i Kanalizacije imale su pune ruke posla, kako juče, tako i danas, jer se voda se i tokom prepodneva izvlačila iz podruma privatnih i poslovnih objekata.

U podrum Đuke Majkića juče su se izlile otpadne vode, jer kanalizacija nije mogla da primi toliku količinu vode koja je pala za kratko vreme. U podrumu je bilo dvadesetak centimetara vode, što je bilo dovoljno da se uništi veliki deo arhivskog materijala firme, čiji je Đuka suvlasnik.

Prema podacima meteorološke stanice na Paliću juče u Subotici palo 14,1 litara kiše po kvadratnom metru. Tri cisterne i jedan kamion sa priručnom opremom JKP Vodovod i kanalizacija bile su na terenu i po prioritetima ispumpavali vodu sa najkritičnijih mesta, dok su danas nastavili posao ispumpavanjem vode iz podruma.

U Vodovodu napominju da na ovoliku količinu vode ni jedna kanalizacija nije imuna, te su jezera umesto saobraćajnica, po ovakvim vremenskim neprilikama, normalna pojava.

Izvor: RTV Yueco
Prozivka u vodi Prozivka u vodi Prozivka u vodi Prozivka u vodi Prozivka u vodi Prozivka u vodi Prozivka u vodi Prozivka u vodi
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4679

Povezana vest

Povezane teme

poplava

nevreme u subotici

jaka kiša

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.