Komentara: 22
Pregleda: 5605

Odbojka: Nova uprava u Ženskom odbojkaškom klubu "Spartak"

12.09.2018. u 13:35h > 16:27
Izvor: Subotica.com
Odbojka: Nova uprava u Ženskom odbojkaškom klubu "Spartak"

Na jučerašnjoj sednici Skupštine Ženskog odbojkaškog kluba "Spartak" dosadašnji direktor kluba, Zoran Olajić, razrešen je dužnosti, a zatim je izabrana nova uprava.

Novi predsednik kluba biće Dragan Vidaković, koji je prošle sezone vodio Ženski košarkaški klub "Spartak". Na mestu direktora Kluba imenovan je Radoslav Svirčev, aktuelni generalni sekretar Saveza za školski sport, dok će za sportska pitanja biti zadužen proslavljeni odbojkaš i sportski radnik, Đula Mešter. Za sekretara kluba postavljena je Gorana Perčić, bivša odbojkašica Spartaka.

Prema rečima novog direktora, Radoslava Svirčeva, nova uprava pokušaće u što kraćem roku da omogući nesmetano takmičenje prvog tima, da škola odbojke i mlađe kategorije nastave sa svojim aktivnostima, a o ambicijama u novoj sezoni moći će da se govori u narednim nedeljama s obzirom da je još uvek u toku formiranje tima, odnosno traženje kadrovskih odgovora na izazove takmičenja u najvišem rangu.

- Pred nama je puno izazova ali spremni smo da damo svoj maksimum, svoje znanje i iskustvo da postavimo klub na stabilne noge, da naš klub ponovo bude atraktivan i respektabilan, da vratimo publiku na tribine jer njihova podrška sigurno će mnogo značiti našim igračicama - rekao je Svirčev

Odbojka: Nova uprava u Ženskom odbojkaškom klubu "Spartak"

ŽOK "Spartak" je prethodnu sezonu okončao na 5. mestu u ligaškom delu, a u četvrtfinalu plejofa Spartak je završio sezonu porazom u dvomeču protiv Jedinstva iz Stare Pazove.

Nova sezona u Superligi počinje 28. septembra, kada Subotičanke dočekuju novog člana elitnog ranga, ekipu Uba. U sklopu priprema za nove takmičarske izazove, koje su počele 6. avgusta, "golubice" će u četvrtak i petak odigrati i tradicionalni VII memorijal "Josip Josa Marković", a zatim učestvovati i na XVII memorijalu "Dragan Šakota" (20./21. septembar), čiji je domaćin Crvena zvezda, koji bi trebao da bude generalna uvertira pred novu superligašku sezonu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 5605

Povezana vest

Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

zoran olajić

đula mešter

dragan vidaković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.