Komentara: 1
Pregleda: 1175

Odbojka (Ž): Bez iznenađenja u plejofu, Jedinstvo u dva meča izbacilo Spartak

12.03.2018. u 12:23h
Izvor: Subotica.com
Sinoć u Subotici odigran je drugi meč četvrtfinala plejofa u kojem su "golubice" tražile teško moguće, ispostavilo se nerealno. Jedinstvo je još jednom pobedilo i nastavilo put među četiri najbolje ekipe Srbije.
Odbojka (Ž): Bez iznenađenja u plejofu, Jedinstvo u dva meča izbacilo Spartak

Po osnovu plasmana nakon superligaškog dela sezone odbojkašice u plejof su ušle sa pete pozicije i za rivala su po istom principu dobile tradicionalno neugodno Jedinstvo sa kojim Subotičanke imaju, malo je reći loš bilans uspeha.

S obzirom na dosadašnji utisak tokom sezone jasno je bilo da će "golubice" teško da preskoče ovaj korak i da je potrebno veliko čudo da se izraziti favorit nađe na kolenima. Sudar sa realnošću usledio je već posle drugog meča, od moguća tri. Jedinstvo je u četvrtak na svom terenu pobedilo sa 3:1, a sinoć je u Subotici sa 3:0 dovršilo posao, čime je spuštena zavesa na vrlo prosečnu sezonu Subotičanki.

Spartak – Jedinstvo 0:3 (19:25, 14:25, 19:25)

Spartak: Jović 4, Rajlić 9, Marić 2, Čavlin, Ilić (L), Čičić 4, Prolić 1, Jegdić (L), Momković, Batinić 2, Živanović 13.

Jedinstvo: Mirosavljević 11, Kotarac (L), Vujnović 1, Barnak 6, Radišić, Koprivica 12, Antanasijević, Petrov (L), Obrenović, Vulin 13, Škorić, Lekić 6.

Subotičanke su ovim mečom završile sezonu, a Jedinstvo će protiv Vizure u polufinalu plejofa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1175
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.