Komentara: 2
Pregleda: 1948

Odbojka: "Golubice" počele sa pripremama za novu sezonu

11.08.2018. u 11:06h
Izvor: Subotičke novine
Ponedeljak, 6. avgust, bio je prvi radni dan za odbojkašice Spartaka koje su počele pripreme za novu sezonu u Superligi Srbije. Rad će se, kako je to već i običaj, odvijati većim delom uz Subotici, uz više prijateljskih susreta, turnira...
Odbojka: "Golubice" počele sa pripremama za novu sezonu

Ipak, kako Subotičke novine saznaju od Miroslava Aksentijevića, prvog trenera Golubica, pripreme su počele i pre.

- Mi smo pripreme počeli praktično još početkom aprila, nakon završene sezone. Imali smo potom pauzu nešto više od mesec dana, a devojke su imale individualni program po kojem su u međuvremenu radile. Ideja je da radimo do kraja avgusta u Subotici, a potom nam predstoje prijateljske utakmice, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Imamo pred nama osam nedelja rada, a verujem da će to biti dovoljno da se dobro prirpemimo za sezonu - ističe Aksentijević.

U taboru "golubica" nema, kako je to i poznato, Aleksandre Jegdić, prošle sezone prvog libera, koja karijeru nastavlja u Nemačkoj, dok se „kostur” ekipe za sada nije menjao.

- Ekipa još nije kompletna, očekujemo još neke igračice, a mnogo očekujemo od devojaka koje su iznele prošlu sezonu. Ideja je da one još više napreduju, da se formiraju i pokažu potencijal koji, slaže se sa time cela odbojkaška Srbije, imaju - dodaje Aksentijević.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1948
Povezane teme

odbojka

ženska odbojka

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.