Komentara: 16
Pregleda: 9626
Foto

Predstavljeno novo rukovodstvo Ženskog košarkaškog kluba "Spartak"

14.11.2016. u 13:41h
Izvor: Subotica.com
U cilju boljeg funkcionisanja ŽKK "Spartak" i dugoročnog ostvarivanja sportskih ambicija i planova, na čelo ovog kolektiva postavljen je istaknuti sportski radnik Dragan Vidaković.
Predstavljeno novo rukovodstvo Ženskog košarkaškog kluba "Spartak"

Odlukom Upravnog odbora novi predsednik kluba je Dragan Vidaković, a za zamenika je (re)izabran Vojislav Perović. Nova uprava je u klubu prisutna poslednja dva i po meseca, a zvanično stupanje na dužnost usledilo je pre dve sedmice.

- Zatekli smo prilično tešku situaciju u klubu, devojke praktično deset dana pred početak sezone nisu imale opremu za nastup. Postepeno smo počeli da slažemo kockice i posložimo to da bude kako treba. Klub je imao dug od oko pola miliona dinara, uspeli smo to da rešimo da bi Klub mogao da funkcioniše i da ide u progresivnom pravcu. Aktivirali smo mlađe slelekcije, pionirsku selekciju koja se takmiči u Košarkaškom savezu Vojvodine. U klub sam ušao da svi svojom energijom i znanjem pomogao da se bolje organizujemo, da se finansijski stabilizujemo, da devojke imaju redovna primanja - izjavio je Vidaković

Predstavljeno novo rukovodstvo Ženskog košarkaškog kluba "Spartak"

U prvih sedam kola nove sezone "golubice" imaju pet pobeda i dva poraza i po rečima Vidakovića, da je to na početku ponuđeno oberučke bi bilo prihvaćeno.

- Postepeno nam se pridružuju ljudi koji su spremni da pomognu rad kluba i omoguće što bolje uslove. Zajedničkim trudom mislim da ćemo uspeti da se stabilizujemo. Zahvaljujem se svim prijateljima kluba, sponzorima i drugim ljudima koji nam pomažu na ovaj ili onaj način. Uveren sam da ćemo zajedno napraviti jedan novi Spartak, na ponos svih nas - dodao je Vidaković

Puno obaveza oko organizacije kluba očekuje i potpredsednika Vojislava Perovića koji praktično nastavlja svoj mandat, ali će dobiti pomoć oko realizacije određenih projekata, pre svega u oblasti razvoja mlađih kategorija ŽKK "Spartak".

- Napravili smo saradnju sa KK "Fantastik", njihove 23 devojčice prebacili su kod nas, a koje smo mi odmah prebacili u takmičarski pogon. Napravili smo dobru saradnju koja će nam pomoći da uspostavimo jedan kontinuitet što se tiče mladih igračica koje će dugočno popunjavati prvi tim. Uspeli smo da se finansijski stabilizujemo, ali svakako očekujemo malo veću podršku grada - zaključio je Perović

Član Gradskog veća za sport i omladinu, Nemanja Simović, poželeo je novoj upravi ŽKK "Spartak" puno sreće u radu i uspeha na sportskom planu, a ujedno i najavio da će se grad u novoj budžetskoj godini potruditi da svim klubovima obezbedi više sredstava i pomogne koliko god je u mogućnosti.

- Svedoci smo da su subotički klubovi većinom u vrhu svojih prvenstvenih takmičenja, to je jedan lep trend koji nadamo se da će se nastaviti, a grad, na čelu sa gradonačelnikom Labanom, potrudiće se da im pruži maksimalnu podršku da tako i nastave - rekao je Simović.

Izvor: Subotica.com
Promocija nove uprave Ženskog košarkaškog kluba "Spartak" Promocija nove uprave Ženskog košarkaškog kluba "Spartak" Promocija nove uprave Ženskog košarkaškog kluba "Spartak" Promocija nove uprave Ženskog košarkaškog kluba "Spartak" Promocija nove uprave Ženskog košarkaškog kluba "Spartak"
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 16
Pregleda: 9626
Povezane teme

ženski košarkaški klub spartak

žkk spartak

dragan vidaković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.