Komentara: 51
Pregleda: 28318

Od sutra se zatvaraju i sve pijace u Subotici

21.03.2020. u 16:31h
Izvor: Subotica.com
Od sutra se zatvaraju i sve pijace u Subotici

Kao što smo ranije javili, od večeras u 20 časova obustavlja se javni prevoz, a i danas je poslednji dan rada ugostiteljeskih objekata i tržnih centara, dok traju mere. Ovo je mera koja je sinoć saopštena na obraćanju javnosti iz Vlade Srbije, a danas tokom popodneva Gradski štab za vanredne situacije u Subotici, saopštio je da se od sutra, 22. marta, zatvaraju sve pijace (Mlečna, Buvljak, Kvantaš, Teslina...) na teritoriji Grada Subotice.

Prema uputstvima  Vlade, biće dozvoljena dostava hrane, automobilski privatni i taksi prevoz. Gradski štab već je naložio dezinfekciju javnih površina, ulica, prilaza zdravstvenim ustanovama, dečjih igrališta, autobuskih stajališta, šetališta, staza u parkovima i slično.

Od sutra se zatvaraju i sve pijace u Subotici

- U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije i aktuelnom epidemioloskom situacijom, još jednom apelujemo na naše sugrađane da budu maksimalno savesni i odgovorni, i da se striktno pridržavaju svih preporuka u cilju zaštite zdravlja. - poručuju iz Gradskog štaba za vanredne situacije - Apelujemo takođe na sve one koji su u poslednjih 14 dana doputovali u zemlju, da se u najkraćem roku jave nadležnom Zavodu za javno zdravlje i da poštuju mere samoizolacije.

Kako se navodi, apelu se pridružuju i svi naši zdravstveni radnici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 nedelju
Komentara: 51
Pregleda: 28318

Povezane vesti

Povezane teme

mlečna pijaca

Buvljak

subotički Buvljak

vanredno stanje

korona virus

epidemija korona virusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.