• Pregleda: 14744

Radno vreme trgovinskih objekata

U skladu sa Odlukom o produženju policijskog časa, koji će trajati od 17 časova do 5 časova ujutro za sve građane, trgovinski objekti radiće po skraćenom radnom vremenu do 15 časova.
Foto: Ilustracija (arhiva)
Radno vreme trgovinskih objekata

Sve "Trgopromet" , "Maxi", "Roda", "Idea", i "Gomex" prodavnice radiće svakog dana od 7 do 15 časova.

Prodavnica "Lidl" radiće danas do 16 časova, dok će od sutra, 23. marta, raditi svakog dana od 7 do 15 časova

Ilustracija (arhiva)

DRŽITE ODSTOJANJE

Iz trgovinskih objekata apeluju na sve građane da se pridržavaju  mera  propisanih  od  strane  nadležnih  organa, kao i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisanu distancu od najmanje dva metra između potrošača.

Odlukom Gradskog štaba za vanredne situacije u Subotici od danas, 22. marta, ne rade sve pijace na teritoriji Grada Subotice.

Moć i praktičnost društvenih mreža iskoristili su građani kako bi se kroz Fejsbuk grupu, takozvanu "FB pijacu", samoorganizovali i podelili informacije o tome šta ko nudi od domaćih prehrambenih proizvoda, pre svega "zeleniša", odnosno povrća, voća i drugih životnih namirnica.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
Deni Odgovori
Postovani
A pitam vas kako je to moguce da Stop Shop odnosno stari Shoppi redovno radi?!
Za nikoga nesto vazi a za ostale ne?!
Marija2 Odgovori
A oni koji nemaju FB?
Imla Odgovori
Lokalni Trgoprometni mislim da rade od 7.30 sada, a moguce je i da ce pijace ipak biti otvorene za povrce i voce cetvrtkom, petkom i subotom.
Genijalno Odgovori
Ovo stvarno nije normalno, kako ja sad da stignem mami da nabavim sve sto joj treba, kad ja radim do 14h a prodavnice koje su oguljene rade do 15h, znaci moram bar u dve da udjem i stojim u redovima da nabavim osnovne stvari...
Radnik od kuce Odgovori
Ovo je fantasticno. Radimo od kuce do 16h, a trgovine zatvaraju u 15h. Moram jos ranije ustati pa mozda uspem nesto da kupim pre posla. Ako bude guzva, ceka me penal zbog kasnjenja.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.