Komentara: 18
Pregleda: 3561

Objavljen oglas za izgradnju kanalizacije na Paliću

01.03.2019. u 15:35h
Izvor: Subotica.com
Objavljen oglas za izgradnju kanalizacije na Paliću

Objavljivanjem oglasa za Proširenje kanalizacionog sistema Palić danas je napravljen još jedan korak u realizaciji velikog projekta „Zaštita biodiverziteta jezera Palić i Ludaš“, koji se realizuje u saradnji sa nemačkom KfW bankom.

- Posle dolaska konsultanata koji su utvrdili stanje u realizaciji projekta, ovo je sledeći korak u njegovoj realizaciji. Kada bude izabran izvođač radova, potpisaće se ugovor sa ministarstvom i nemačkom KfW bankom. Veoma smo zadovoljni   i nadamo se da, ukoliko ne bude problema, već u maju možemo početi sa izvođenjem radova na izgradnji kanalizacije u naselju Palić – kaže Ervin Molnar, menadžer projekta.

Podsetimo, izgradnja kanalizacije je glavna karika u projektu koji nemačka KfW banka finansira sa 6.5 miliona evra.

Oglas se odnosi na nabavku kanalizacionih cevi, fitinga i šahti, iskop, zatrpavanje i ispitivanje pritiska i CCTV ispitivanje, uključujući odvodnjavanje rovova za kanalizacionu mrežu,  građevinske radove na  priključivanju tri kompaktne crpne stanice za otpadne vode, uključujući priključak na elektroenergetsku mrežu, mere predostrožnosti kod potiska vode i odvodnjavanje.   Najavljene aktivnosti na projektu uključuju proširenje kanalizacione mreže u naselju Palić, uključujući tri kompaktne crpne stanice za otpadne vode i kanalizacioni cevovod.

Rok za podnošenje ponuda je 17. april a posle temeljne analize, izvođača radova izabraće Agencija za izvođenje projekta, tj. JKP „Vodovod i kanalizacija“, gde se i mogu predati.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 3561
Povezane vesti
Povezane teme
jkp vodovod i kanalizacija uvođenje kanalizacije i vodovoda javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija izgradnja kanalizacione mreže
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.