Komentara: 4
Pregleda: 3669

Potpisani ugovori o izgradnji kanalizacione mreže na Paliću

06.10.2015. u 16:40h
Izvor: Subotica.com
Potpisani ugovori o izgradnji kanalizacione mreže na Paliću

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i predstavnici preduzeća „Potiski vodovodi“ d.o.o. iz Horgoša (izvođač) i „Javornik“ d.o.o. iz Subotice (član iz grupe ponuđača) potpisali su, 28. septembra 2015. godine, Ugovor o izvođenju radova – Izgradnja kanalizacione mreže u ulicama Servo Mihalja od ulice Zelengorske do ulice Josipa Kolumba, Vranjska, Dubrovačka od Creske do Jasenovačke, Vrnjačka i Jasenovačka na teritoriji Mesne zajednice „Palić“.

Vrednost ugovorenih radova iznosi 19.328.457,69 dinara, sa PDV-om. Izvođač se obavezuje da ugovorene radove završi u roku od 89 dana od dana zaključenja ugovora.

Bespovratna finansijska sredstva za realizaciju projekta „Kanalizaciona mreža u ulicama Servo Mihalja, Vranjska, Dubrovačka od Creske do Jasenovačke, Vrnjačka i Jasenovačka na Paliću“ obezbedila je Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine (22.860.150 dinara), po konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti zaštite voda na teritoriji AP Vojvodine.

Potpisani i Ugovori o izgradnji kanalizacione mreže u ulici Luke Mardešića na Paliću

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i predstavnici preduzeća „Tehnograd 2010“ d.o.o. iz Subotice (izvođač) i DTD-VDP „Severna Bačka“ (član iz grupe ponuđača) potpisali su, 23. septembra 2015. godine, Ugovor o javnoj nabavci o izvođenju radova – Izgradnja kanalizacione mreže u ulici Luke Mardešića u Mesnoj zajednici „Palić“.

Vrednost ugovorenih radova iznosi 970.950,00 dinara, sa PDV-om. Izvođač se obavezuje da ugovorene radove završi u roku od 89 dana od dana zaključenja ugovora.

Za realizaciju projekta „Izgradnja kanalizacione mreže u ulici Luke Mardešića u MZ Palić“ sredstva u ukupnom iznosu od 1.300.101 dinar zajednički su obezbedili Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo (1.040.000 dinara), po osnovu raspisanog konkursa za dodelu sredstava za sufinansiranje izgradnje i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini i objekata fekalne kanalizacije na teritoriji AP Vojvodine,  i grad Subotica (260.101 dinar).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3669

Povezane vesti

Povezane teme

jene maglai

uvođenje kanalizacije i vodovoda

kanalizacija na paliću

mz palić

radovi na vodovodnoj mreži

izgradnja kanalizacione mreže

mesna zajednica palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.