• Pregleda: 4559

Na Gradskom stadionu počelo uređivanje pomoćnog terena sa veštačkom travom

Na Gradskom stadionu počeli su zemljani radovi na pomoćnom terenu za postavku veštačke trave najnovije generacije koja će biti jedinstvena u Srbiji.
Foto: FK "Spartak"
Na Gradskom stadionu počelo uređivanje pomoćnog terena sa veštačkom travom

Kako je i najavljeno iz Fudbalskog saveza Srbije FK "Spartak" jedan je od klubova koji će dobiti jedan od tri veštačka terena koji savez donira kao pomoć klubovima u obnavljanju fudbalske infrastrukture dok je priprema za postavljanje tog terena i izrada montažnih tribina poverena izvođačima iz našeg grada.

Planirano je da kada se završe zemljani radovi u naredna dva meseca teren bude postavljen i na raspolaganju korisnicima Gradskog stadiona. Ovim će se obezbediti bolji uslovi za održavanje treninga, odigravanje domaćih i međunarodnih fudbalskih utakmica i pripreme naših reprezentativnih fudbalskih selekcija.

Pored toga, sređuju se i sanitarni čvorovi, a u skorije vreme će se krenuti i sa postavkom 1200 stolica na betonirane delove zapadne tribine dok je za jun mesec planiran početak radova na postavljanju reflektora.

Ove godine u planu je i da se zameni kompletna atletska staza kako bi se i AK "Spartak" obezbedili bolji uslovi za održavanje treninga kao i takmičenja u atletici.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

9
dzo Odgovori
kako ironicno
pomocni teren bolji od glavnog
pretpostavljam da se se i izgraditi tribine oko pomocnog pa da stane svih dvesto gledalaca koji prate superligaski fudbal u subotici??
budi bog's'nama
dileja Odgovori
Otkud sada da se radovi za postavljanje reflektora počinju raditi u junu, kada je bilo planirano za april. Sledeća sezona će početi u julu zbog novoga sistema takmičenja te su potrebni reflektori da se utakmice ne igraju po vrućini već u večernjim satima. Kada ovome dodamo brzinu izvodjenja radova izgleda da ćemo večernje utakmice gledati u zimskom periodu.
plavo beli glas Odgovori
lud zbunjen normalan....
djordje Odgovori
Bravo za Fudbalski savez Srbije. Neka neko obavesti one u gradskoj kuci sta se radi na stadionu.
Pero Odgovori
Shvatio Tole da od ovih iz Gradske uprave nema koristi, pa krenuo sam da radi.
navijac Odgovori
zasadite kukuruz :D
Nikola Šurjak Odgovori
Kad već nismo sposobni sami da stvorimo dobre su i donacije
robes Odgovori
nadam se da će uraditi atletsku stazu....i nadam se da fudbaleri neće trčati na istoj u kopačkama.....
nena Odgovori
Krajne je vreme da atleticari dobiju stazu,svaki mesec se placa trening i obecava se vec godinama
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.