Komentara: 9
Pregleda: 5542

Na Gradskom stadionu počelo uređivanje pomoćnog terena sa veštačkom travom

19.03.2015. u 12:15h
Izvor: RTV Yueco
Na Gradskom stadionu počeli su zemljani radovi na pomoćnom terenu za postavku veštačke trave najnovije generacije koja će biti jedinstvena u Srbiji.
Na Gradskom stadionu počelo uređivanje pomoćnog terena sa veštačkom travom

Kako je i najavljeno iz Fudbalskog saveza Srbije FK "Spartak" jedan je od klubova koji će dobiti jedan od tri veštačka terena koji savez donira kao pomoć klubovima u obnavljanju fudbalske infrastrukture dok je priprema za postavljanje tog terena i izrada montažnih tribina poverena izvođačima iz našeg grada.

Planirano je da kada se završe zemljani radovi u naredna dva meseca teren bude postavljen i na raspolaganju korisnicima Gradskog stadiona. Ovim će se obezbediti bolji uslovi za održavanje treninga, odigravanje domaćih i međunarodnih fudbalskih utakmica i pripreme naših reprezentativnih fudbalskih selekcija.

Pored toga, sređuju se i sanitarni čvorovi, a u skorije vreme će se krenuti i sa postavkom 1200 stolica na betonirane delove zapadne tribine dok je za jun mesec planiran početak radova na postavljanju reflektora.

Ove godine u planu je i da se zameni kompletna atletska staza kako bi se i AK "Spartak" obezbedili bolji uslovi za održavanje treninga kao i takmičenja u atletici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 9
Pregleda: 5542

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbal

fudbalski savez srbije

gradski stadion

jkp stadion subotica

teren sa veštačkom travom

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.