• Pregleda: 3789

Karadžić i Simović sa Maglaijem o fudbalskim temama

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai primio je danas, u svom kabinetu, predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića i predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine i Fudbalskog kluba Spartak Dragana Simovića. Sastanku su prisustvovali član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam Vjekoslav Ostrogonac i potpredsednik FK Spartak Goran Drača.
Karadžić i Simović sa Maglaijem o fudbalskim temama

Razgovaralo se o nekoliko tema koje su se odnosile na infrastrukturno opremanje Gradskog stadiona kako bi se obezbedili što bolji uslovi za održavanje treninga, odigravanje domaćih i međunarodnih fudbalskih utakmica i pripreme naših reprezentativnih fudbalskih selekcija.

Dogovoreno je da se uskoro krene u izgradnju novog terena sa veštačkom travom na jednom od pomoćnih terena na Gradskom stadionu. Veštačku travu će donirati Fudbalski savez Srbije, dok bi priprema za postavljanje tog terena i izrada montažnih tribina trebalo da se poveri izvođačima radova iz našeg grada.

Razgovaralo se i o nastavku realizacije projekta vezanog za postavljanje reflektora i reflektorskih stubova na Gradskom stadionu, a izražena je i neophodnost zamene travnate podloge na centralnom fudbalskom terenu.

Sagovornici su se složili u oceni da je od sredine juna 2014. godine, kada je održavanje i upravljanje Gradskim stadionom povereno JKP „Stadion“, dosta toga urađeno na adaptaciji i rekonstrukciji kompletnog sportskog objekta.

Po rečima Tomislava Karadžića, da Gradski stadion konačno ima dobrog domaćina konstatovali su i članovi komisije za stadione Fudbalskog saveza Srbije.

Izvor: Subotica.rs / Autor: Milan Aleksić

povezane teme

5
iveriklada Odgovori
Kako je lepo videti ovaj krem na gomili. Pa jos kada krenu "ja tebi serdare - ti meni vojvodo", veselju nema kraja. A obraz i poštenje je momentalno nedostupno...
Miki Odgovori
Ko nam vodi fudbal?/???Strasno....
radijalac Odgovori
kakva ekipa na okupu, meni su cak i simpaticni hahah, samo zelim dobro mom gradu...
baco Odgovori
Momo Rajić je za ove bio SPAS.
sojic Odgovori
Jedu,piju,puse i fudbal ce da sruse!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.