Komentara: 35
Pregleda: 9134

Jožef Kasa pušten iz pritvora

12.02.2013. u 19:47h
Izvor: Agencija "Beta"
Bivši direktor filijale Agrobanke u Subotici Jožef Kasa pušten je danas iz pritvora u kojem je bio od hapšenja 20. novembra 2012. godine, izjavio je njegov advokat Karolj Kovač.
Jožef Kasa pušten iz pritvora

"Kasa mi se javio danas posle podne i rekao mi da je izašao iz pritvora", rekao je Kovač agenciji Beta.

Mediji su ranije javili da je Kasa zatvorsku ćeliju delio sa vlasnikom Delte Miroslavom Miškovićem, uhapšenim 12. decembra 2012. godine, kome je nedavno produžen pritvor.

Kasa, bivši gradonačelnik Subotice i bivši predsednik Saveza vojvođanskih Mađara, osumnjičen je za zloupotrebe kredita Agrobanke kojima je vlasniku firme Azotara Subotica Predragu Mališanoviću pribavljena nelegalna korist veća od 13 miliona evra od 2007. godine do 2010. godine.

Nekadašnje rukovodstvo Agrobanke, na čelu sa uhapšenim Dušanom Antonićem, osumnjičeno je za milionske zloupotrebe kredita, a mediji su naveli da je iz te državne banke na taj način nestalo više od 300 miliona evra.

Izvor: Agencija "Beta"
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 35
Pregleda: 9134

Povezane vesti

Povezane teme

Jožef Kasa

agrobanka

pritvor

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.