Komentara: 3
Pregleda: 2231

Fudbaleri Spartaka u derbiju kola dočekuju Voždovac

18.08.2017. u 22:37h
Izvor: Subotica.com
U okviru 6. kola Superlige Srbije, fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi dočekuju Voždovac koji ove sezone igra izvanredno. Oba tima su odlično startova u novom šampionatu, pa će ljubitelji fudbala na Gradskom stadionu uživati u derbiju dve mlade ekipe.
Fudbaleri Spartaka u derbiju kola dočekuju Voždovac

Pre mesec dana kada je počelo prvenstvo malo ko je očekivao da će nakon pet odigranih kola plasman na tabeli biti kakav je sada, posebno kada je reč o ekipama koje će u subotu na Gradskom stadionu ukrstiti koplja, Spartak i Voždovcu. Bodovni saldo „golubova” umanjio je poraz od Partizana i remi u Ivanjici, dok su „Zmajevi” odigrali nerešeno sa Radnikom na startu nove sezone.

Subotičani su se  vratili na pobednički kolosek protiv Mačve i u dobrom  raspoloženju dočekuju duel sa drugoplasiranom ekipom Voždovca koja je uz Crvenu zvezdu jedina nepražena u dosadašnjem toku šampionata. Ostvareni rezultati oba tima nagoveštavaju dobru fudbalsku predstavu na Gradskom stadionu u Subotici, koja počinje sutra u 19 časova.

Spartak igra na domaćem terenu što je u ovakvim okršajima prednost. Ukoliko bude imao podršku sa tribina kao protiv Mačve rezultat neće izostati.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2231

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.