Komentara: 5
Pregleda: 2185
Foto

Mirovale mreže na meču Spartaka i Voždovca

20.08.2017. u 14:22h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi odigrali su nerešeno 0:0 sa Voždovcem u 6. kolu Super lige Srbije . Tim Aleksandra Veselinovića nije pobedio zahuktale "Zmajeve" na Gradskom stadionu, ali je prekinuo tradiciju u kojoj su Beograđani bili uspešniji u Subotici i osvojio novi bod.
Mirovale mreže na meču Spartaka i Voždovca

Spartak i Voždovac bez golova.. Iako su Subotičani imali mnogo više šansi nisu ih iskoristili. Gosti su prvi zapretili. Ivković je uputio šut ka golu Subotičana, Ostojić dobro intervenisao. Uzvratili su igrači Spartaka. Ivanović je bio u prodoru, pokušao sa ivice kaznenog prostora, lopta je završila u korneru.

Mnogo otvorenije su igrali Subotičani u želji da što pre dođu do vođstva, dok su gosti iz kontri pokušavali da ugroze gol „plavih golubova”. Dobro postavljena odbrana Subotičana i raspoloženi Ostojić na golu nisu se dali iznenaditi. Nakon nekoliko poluprilika Voždovca, u 25. minutu Spartak je imao izvanrednu šansu za vođstvo. Ivanović je odlično šutirao sa ivice kaznenog prostora, lopta je završila u naručju Popovića. Na suprotnoj strani, Perović je pokušao, uputio je šut iskosa sa leve strane, Ostojić dobro intervenisao i sašuvao mrežu.

Mirovale mreže na meču Spartaka i Voždovca

Još jedno uzbuđenje prisutnim ljubiteljima fudbala priredili su Vukčević i Hajdin. Levi bek Subotičana uputio je silovit šut, lopta je završila pored stative. U završnici pvog dela potpuna inicijativa domaćina. Fenomenalna kombinacija Nikolića, Ivanovića , na drugoj strani kasne Vukčević i Savković.

Na isteku 45. minuta Vukčević je prvo pokušao, lopta se odbila od protivničkog igrača i pala pred noge Ivanoviću, koji je šalje u peterac Beograđana, ali Savković ne stiže i rezultat ostaje nepromenjen.

Mirovale mreže na meču Spartaka i Voždovca

U nastavku Spartak je sve češće bio u prilici da ugrozi golmana Popovića. Nakon brze kontre u 50. minutu Abaz je uposlio Nikolića, Popović dobro intervenisao i otklonio opasnost. Isti akteri samo tri minuta kasnije ponovo su stvorili dobro šansu za Spartak. Abaz je centrirao sa desne strane, ali Nikolić za malo zakasnio. U 65. minutu Subotičani su uspeli da zatresu mrežu Voždovca. Nikolić je uposlio Savkovića, on plasirao loptu u gol Beograđana, ali iz nedozvoljene pozicije.

Do kraja susreta Nikolić i Ivanović su propustili još dve dobre prilike za gol i novu pobedu Spartaka koja bi im odlično došla pred gostovanje u Novom Sadu.

Mirovale mreže na meču Spartaka i Voždovca

Spartak Ždrepčeva krv – Voždovac 0:0

Spartak ŽK: Ostojić, Kerkez, Ćalasan, Radovanović, Jočić (Čečarić), Glavčić (Torbica), Vukčević (Abaz), Ivanović, Savković, Nikolić.

Voždovac: Popović, Gajić, Mihajlov, Ivković, Filipović, Pavlović,Petrović (Ješić), Putinčanin, Duronjić, Srećković (Zec), Perović (Stuparević).

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak - Voždovac Fudbal: Spartak - Voždovac Fudbal: Spartak - Voždovac Fudbal: Spartak - Voždovac Fudbal: Spartak - Voždovac Fudbal: Spartak - Voždovac Fudbal: Spartak - Voždovac Fudbal: Spartak - Voždovac
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2185

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.