Komentara: 6
Pregleda: 2871

Fudbaleri Spartaka sutra igraju prvi meč polufinala Kupa Srbije

15.03.2016. u 15:56h
Izvor: TV Subotica
Fudbaleri Spartaka sutra od 18 časova igraju prvi meč polufinala Kupa Srbije u Beogradu protiv Partizana. Obezbeđen je TV prenos na Arenasport 1.
Fudbaleri Spartaka sutra igraju prvi meč polufinala Kupa Srbije

Izabranici Andreja Černišova nalaze se u sjajnoj formi, zahvaljujući kojoj ovog proleća ne znaju za neuspeh a način zalaganja, efikasnost i kreativnost daju za pravo igračima da u sutrašnjem duelu nastave seriju dobrih rezultata.

Spartak je na putu do polufinalnog dvoboja sa „parnim valjkom“ savladao Zemun u 1/16 finala minimalnim rezultatom,  u 1/8 finala Bežaniju sa 3:2 da bi potom slavio u četvrtfinalnoj utakmici protiv Jagodine sa 2:0. Sa druge strane Partizan je Kup započeo pobedom u Nišu nad Sinđelićem 2:0, zatim su savladali Voždovac minimalnim rezultatom a meč sa Spartakom zakazali su nakon pobede od 2:0 u meču četvrtfinala sa Radničkim iz Niša.

Drugi susret polufinala Kupa Srbije igra se 20. aprila na Gradskom stadionu u Subotici, a finale je zakazano za 11. maj.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 6
Pregleda: 2871

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub partizan

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.