Komentara: 1
Pregleda: 2703

Fudbaleri Spartaka danas za polufinale Kupa Srbije

02.03.2016. u 10:07h
Izvor: Subotica.com
Danas su na programu sve utakmice četvrtfinala Kupa Srbije. "Golubovi" su juče poleteli za Jagodinu gde će se od 14 časova suprotstaviti "ćuranima". Ovo je Spartakovo drugo uzastopno četvrtfinale.
Fudbaleri Spartaka danas za polufinale Kupa Srbije

Obe ekipe u prvenstvu dosta loše stoje i bore se za opstanak, ali u Kupu su nadomak četiri najbolje ekipe i zato je vrlo nezahvalno prognozirati favorita u ovom meču. Spartak je u svom poslednjem prvenstvenom meču savladao Rad, dok su Jagodinci bili bolji od OFK Beograda. S obzirom da su se u obe ekipe tokom dvomesečne prvenstvene pauze desilo određene igračke promene, u nastavku sezone boriće se da poprave utisak iz prvog dela, a Kup je svakako deo tog paketa.

Novo lice na klupi Jagodine do nedavno je bivši trener i sportski direktor Spartaka Stevan Mojsilović koji je nakon lošeg starta sezone smenjen, ostao je da radi u klubu neko vreme, a pre desetak dana obavezao se na vernost superligašu iz Jagodine.

Na putu do Jagodine Spartak je bio bolji od Bežanije. Prošle sezone plavo-beli iz Subotice "zapeli" su baš u četvrtfinalu pošto je od njih bio bolji Voždovac.

Duel "ćurana" i "golubova" igra se danas od 14 časova na Gradskom stadionu u Jagodini. U ostalim mečevima sastaju se, u Ivanjici Javor i Vojvodina (16h), u Čačku Borac i OFK Beograd (17h),  a poslednji duel će odigrati Partizan i Radnički iz NIša (18h) pred praznim tribinama stadiona JNA u Beogradu.

Ukoliko po završetku regularnog dela utakmice rezultat bude nerešen, odmah će se pristupiti izvođenju penala. Kalendarom takmičenja predviđeno je da se polufinalne utakmice nacionalnog kupa igraju 16. i 20. marta, dok je finale zakazano za 11. maj.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2703

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.