• Pregleda: 6275

Deo Bajnatske zatvoren do 1. juna, autobuski saobraćaj ide kroz Kumičićevu

Zbog radova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži od ponedeljka je zatvoren deo Bajnatske ulice, od Senćanskog puta do Pazinske i usled čega je autobuski i teretni saobraćaj preusmeren drugim trasama kretanja.
Deo Bajnatske zatvoren do 1. juna, autobuski saobraćaj ide kroz Kumičićevu

Našoj redakciji javio se jedan broj građana u potrazi za informacijom vezanom za zatvaranje dela Bajnatske ulice, pa za sve one koji su propustili informaciju od 16. marta, kao i promenu trasa kretanja linija 1/1a i 2 ponavljamo sažeto, a za više detalja pogledate povezane vesti.

Od ponedeljka, 21. marta, pa sve do 1. juna za saobraćaj će biti zatvorena Bajnatska na potezu od ulice Pazinske do Senćanskog puta, kao i Braće Radić na raskrsnici sa Kumičićevom ulicom.

Kao alternativni pravac za teški teretni saobraćaj će se koristiti relacija Senćanski put – Maksima Gorkog (Beogradski put) – Zagrebačka ulica. Kao alternativni pravac za autobuski javni saobraćaj će se koristiti Kumičićeva ulica, što će prouzrokovati postavljanje zabrana u ulici Braće Radića na raskrsnici sa Kumičićevom ulicom iz oba smera.

Što se tiče autobuskih linija 1/1a i 2, autobusi na navedenim linijama će saobraćati ulicama Beogradski put do Kumičićeve ulice zatim Kumičićevom ulicom do Senćanskog puta odakle se vraćaju na trasu linija. Stajališta „Bajnatska I“, „Bajnatska II“, „Senćansko groblje“, „Dinamotrans“ kao i „Autobuska stanica“ neće biti u upotrebi.

Sve učestalije gužve na raskrsnicama u centru grada

Zbog ovih radova, odnosno pre svega preusmeravanja teretnog saobraćaja, ponovo je aktuelan "zabranjeni" pravac "teretnjaka" kroz centar do Javnih skladišta (Palić/Senćanski put - Maksima Gorkog - Beogradski put) a vertikalna signalizacija o zabrani je trenutno "prelepljena", te se ova teška vozila preusmeravaju na pravac prema vatrogascima, a s obzirom da od Nove opštine do Vatrogasnog doma ima čak 5 semafora, uz putnički saobraćaj čekanje na semaforima ovih dana sve više frustrira vozače.

Na raskrsnicama kod Glavne pošte i Nove opštine tokom dana po potrebi saobraćajna policija reguliše saobraćaj, ali u svakom slučaju potreban je pojačan oprez i dosta strpljenja.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

11
pale Odgovori
raskrsnica kod Mol benzinske stanice - da li je neophodno da bude uključen semafor, po meni sada bi trebao da radi samo trepćući žuti jer saobraćaj ide samo u jednom pravcu, takodje i semafor kod Pionira
Bunjevac2 Odgovori
Svaka cas sns ovi bar nesto rade za razliku od zutih botova koji su nam pokrali sav materijal
Google Odgovori
Ok sto je zatvoren i da ce biti do 1.juna zatvoren.Nego hoce li se asfaltirati redovno? Ili kao Bajski put i deo iza bolnice? Uzas,sta su tamo radili...NapreDNO sa Pastorizacijom...
Joska Odgovori
Zabraniti z3nama da voze jedino resenje
Salamander Odgovori
Više od dva meseca za jednu ulicu...to je naša brzina...a pola grada je još uvek raskopano. Neke ulice se zatvaraju po više puta umesto da se radovi dovedu do kraja...nezavršen asfalt na nekim mestima...krpljenje rupa svake godine umesto totalne sanacije... Ispada da sve plaćamo tri puta umesto da se jednom nešto redovno uradi po većoj ceni - kao što su neki rekli: " Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino".
Goran Odgovori
Mislim da bi bilo pametno da se semafor na uglu Senćanskog puta i Bajnatske privremeno ugasi kako ne bi dodatno usporavao saobraćaj. Svakako do Nove opštine ima još dva semafora
andjelka Odgovori
Konacno mir i tisina posle 580 slepera i autobusa dnevno sto prodje Bajnatskom.
AlwaysUltra Odgovori
Bunjevac2

Kako rade kada Trg zrtava fasizma i okolina stoje raskopani pola godine i bice jos dugo izgleda !!??
Timberland Odgovori
4 godine nista,pred izbore se malo kopa,pa oped isto...sramota
@AlwaysUltra Odgovori
Trg žrtava fažizma i okolina stoje raskopani zbog „Toplane”. Bunili smo se jer se svake godine raskopava zbog drugog posla. Sada nisu ni zatrpavali, jer se čeka da prođe grejna sezona, pa da „Toplana” odradi svoje. Tek tada će se asfaltirati. Pisalo je u vestima na subotica.com o tome u više navrata. Bar ste Vi stalni „pacijent” ovde, kako Vam je ovo promaklo?!

Kada se ne radi ništa, pljuje se zato što se ne radi. Kada se radi, pljuje se zato što se radi. Bitno je da se pljuje!
Vucko Vule Odgovori
Da li u ovoj gradskoj vlasi ima jedan normalan da kaže ostalima kako maltretiraju gradjane i onemogućavaju nam kslobodno kretanje!!!???Oni sada svugde nesto rade pred izbore takav haos su napravili u gradu da nemam reči..Onu P.Šandora ulicu rade od novembra meseca,Braće Radića su zatvorili samo zato što bus ide Kumičićevom umesto da postave pandura da reguliše saobraćaj tamo!Preključe smo išli na Senćansko groblje to je bila umestonost stići do pokojnika.Mislim da gore vlasti nikada nije bilo i takvih mozgova koji odlučuju o saobraćaju u gradu kao kada ovi farbaju pešačke ili izvlače linije u sred špica jer neće da im se plati noćni rad da farbaju kada nema saobraćaja ili kada selma čisti stakla na semaforima itd..Prosto nemam reči šta nam rade!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.