Komentara: 11
Pregleda: 7187
Foto

Deo Bajnatske zatvoren do 1. juna, autobuski saobraćaj ide kroz Kumičićevu

23.03.2016. u 09:49h
Izvor: Subotica.com
Zbog radova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži od ponedeljka je zatvoren deo Bajnatske ulice, od Senćanskog puta do Pazinske i usled čega je autobuski i teretni saobraćaj preusmeren drugim trasama kretanja.
Deo Bajnatske zatvoren do 1. juna, autobuski saobraćaj ide kroz Kumičićevu

Našoj redakciji javio se jedan broj građana u potrazi za informacijom vezanom za zatvaranje dela Bajnatske ulice, pa za sve one koji su propustili informaciju od 16. marta, kao i promenu trasa kretanja linija 1/1a i 2 ponavljamo sažeto, a za više detalja pogledate povezane vesti.

Od ponedeljka, 21. marta, pa sve do 1. juna za saobraćaj će biti zatvorena Bajnatska na potezu od ulice Pazinske do Senćanskog puta, kao i Braće Radić na raskrsnici sa Kumičićevom ulicom.

Deo Bajnatske zatvoren do 1. juna, autobuski saobraćaj ide kroz Kumičićevu

Kao alternativni pravac za teški teretni saobraćaj će se koristiti relacija Senćanski put – Maksima Gorkog (Beogradski put) – Zagrebačka ulica. Kao alternativni pravac za autobuski javni saobraćaj će se koristiti Kumičićeva ulica, što će prouzrokovati postavljanje zabrana u ulici Braće Radića na raskrsnici sa Kumičićevom ulicom iz oba smera.

Što se tiče autobuskih linija 1/1a i 2, autobusi na navedenim linijama će saobraćati ulicama Beogradski put do Kumičićeve ulice zatim Kumičićevom ulicom do Senćanskog puta odakle se vraćaju na trasu linija. Stajališta „Bajnatska I“, „Bajnatska II“, „Senćansko groblje“, „Dinamotrans“ kao i „Autobuska stanica“ neće biti u upotrebi.

Deo Bajnatske zatvoren do 1. juna, autobuski saobraćaj ide kroz Kumičićevu

Sve učestalije gužve na raskrsnicama u centru grada

Zbog ovih radova, odnosno pre svega preusmeravanja teretnog saobraćaja, ponovo je aktuelan "zabranjeni" pravac "teretnjaka" kroz centar do Javnih skladišta (Palić/Senćanski put - Maksima Gorkog - Beogradski put) a vertikalna signalizacija o zabrani je trenutno "prelepljena", te se ova teška vozila preusmeravaju na pravac prema vatrogascima, a s obzirom da od Nove opštine do Vatrogasnog doma ima čak 5 semafora, uz putnički saobraćaj čekanje na semaforima ovih dana sve više frustrira vozače.

Na raskrsnicama kod Glavne pošte i Nove opštine tokom dana po potrebi saobraćajna policija reguliše saobraćaj, ali u svakom slučaju potreban je pojačan oprez i dosta strpljenja.

Izvor: Subotica.com
Radovi u Bajnatskoj ulici Radovi u Bajnatskoj ulici Radovi u Bajnatskoj ulici Radovi u Bajnatskoj ulici Radovi u Bajnatskoj ulici Radovi u Bajnatskoj ulici Radovi u Bajnatskoj ulici Radovi u Bajnatskoj ulici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 nedelje
Komentara: 11
Pregleda: 7187

Povezane vesti

Povezana zviždaljka

Povezane teme

radovi na putevima

autobuske linije

promena režima saobraćanja

saobraćanje autobusa

autobuska linija 1/1a

autobuska linija 2

bajnatska ulica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.