Komentara: 11
Pregleda: 6421

Deo Bajnatske zatvoren do 1. juna, autobuski saobraćaj ide kroz Kumičićevu

23.03.2016. u 00:00h
Izvor: Subotica.com
Zbog radova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži od ponedeljka je zatvoren deo Bajnatske ulice, od Senćanskog puta do Pazinske i usled čega je autobuski i teretni saobraćaj preusmeren drugim trasama kretanja.
Deo Bajnatske zatvoren do 1. juna, autobuski saobraćaj ide kroz Kumičićevu

Našoj redakciji javio se jedan broj građana u potrazi za informacijom vezanom za zatvaranje dela Bajnatske ulice, pa za sve one koji su propustili informaciju od 16. marta, kao i promenu trasa kretanja linija 1/1a i 2 ponavljamo sažeto, a za više detalja pogledate povezane vesti.

Od ponedeljka, 21. marta, pa sve do 1. juna za saobraćaj će biti zatvorena Bajnatska na potezu od ulice Pazinske do Senćanskog puta, kao i Braće Radić na raskrsnici sa Kumičićevom ulicom.

Kao alternativni pravac za teški teretni saobraćaj će se koristiti relacija Senćanski put – Maksima Gorkog (Beogradski put) – Zagrebačka ulica. Kao alternativni pravac za autobuski javni saobraćaj će se koristiti Kumičićeva ulica, što će prouzrokovati postavljanje zabrana u ulici Braće Radića na raskrsnici sa Kumičićevom ulicom iz oba smera.

Što se tiče autobuskih linija 1/1a i 2, autobusi na navedenim linijama će saobraćati ulicama Beogradski put do Kumičićeve ulice zatim Kumičićevom ulicom do Senćanskog puta odakle se vraćaju na trasu linija. Stajališta „Bajnatska I“, „Bajnatska II“, „Senćansko groblje“, „Dinamotrans“ kao i „Autobuska stanica“ neće biti u upotrebi.

Sve učestalije gužve na raskrsnicama u centru grada

Zbog ovih radova, odnosno pre svega preusmeravanja teretnog saobraćaja, ponovo je aktuelan "zabranjeni" pravac "teretnjaka" kroz centar do Javnih skladišta (Palić/Senćanski put - Maksima Gorkog - Beogradski put) a vertikalna signalizacija o zabrani je trenutno "prelepljena", te se ova teška vozila preusmeravaju na pravac prema vatrogascima, a s obzirom da od Nove opštine do Vatrogasnog doma ima čak 5 semafora, uz putnički saobraćaj čekanje na semaforima ovih dana sve više frustrira vozače.

Na raskrsnicama kod Glavne pošte i Nove opštine tokom dana po potrebi saobraćajna policija reguliše saobraćaj, ali u svakom slučaju potreban je pojačan oprez i dosta strpljenja.

Izvor: Subotica.com
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 6421
Povezane vesti
Povezana pištaljka
Povezane teme
radovi na putevima autobuske linije promena režima saobraćanja saobraćanje autobusa autobuska linija 1/1a autobuska linija 2 bajnatska ulica
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.