Komentara: 2
Pregleda: 4417

Promena trase saobraćanja autobuskih linija 1/1a i 2

18.03.2016. u 09:55h
Izvor: Subotica.com
Zbog radova na vodovodnom mreži u Bajnatskoj ulici doći će do izmene u trasi linije 1/1a (Kelebija granica-Novo naselje) i na liniji 2 (Srpski šor-KTC) i to od ponedeljka, 21. marta.
Promena trase saobraćanja autobuskih linija 1/1a i 2

Autobusi na navedenim linijama će saobraćati ulicama Beogradski put do Kumičićeve ulice zatim Kumičićevom ulicom do Senćanskog puta odakle se vraćaju na trasu linija. Stajališta „Bajnatska I“, „Bajnatska II“, „Senćansko groblje“, „Dinamotrans“ kao i „Autobuska stanica“ neće biti u upotrebi.

Umesto navedenih stajališta autobusi na linijama 1/1a i 2 će koristiti stajališta linije 16 „Masloš“ i „Prozivka“ kao i privremena stajališta koja će biti postavljena na lokacijma u Kumičićevoj ulici ispred kućnih brojeva 3,28 i 61. U povratku sa Kelebije odnosno iz Srpskog šora autobusi će stajati i na stajalištu „Kerska crkva“.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 4417

Povezane vesti

Povezane teme

Suboticatrans

javni prevoz

saobraćanje autobusa

autobuska linija 1/1a

autobuska linija 2

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.