• Pregleda: 4121

Promena trase saobraćanja autobuskih linija 1/1a i 2

Zbog radova na vodovodnom mreži u Bajnatskoj ulici doći će do izmene u trasi linije 1/1a (Kelebija granica-Novo naselje) i na liniji 2 (Srpski šor-KTC) i to od ponedeljka, 21. marta.
Promena trase saobraćanja autobuskih linija 1/1a i 2

Autobusi na navedenim linijama će saobraćati ulicama Beogradski put do Kumičićeve ulice zatim Kumičićevom ulicom do Senćanskog puta odakle se vraćaju na trasu linija. Stajališta „Bajnatska I“, „Bajnatska II“, „Senćansko groblje“, „Dinamotrans“ kao i „Autobuska stanica“ neće biti u upotrebi.

Umesto navedenih stajališta autobusi na linijama 1/1a i 2 će koristiti stajališta linije 16 „Masloš“ i „Prozivka“ kao i privremena stajališta koja će biti postavljena na lokacijma u Kumičićevoj ulici ispred kućnih brojeva 3,28 i 61. U povratku sa Kelebije odnosno iz Srpskog šora autobusi će stajati i na stajalištu „Kerska crkva“.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
ja Odgovori
dosta od ovih i njihovih radova.sve raskopavaju a nista ne dovrse.pogledajte petofi sandor od decembra stoji raskopan.nek srede to asfaltiraju pa onda da zapocnu novu relaciju.sramota za grad da to dopustaju
Nepke Odgovori
Da li su ovi normalni?!

Nastaće potpuni kolaps...

Zar ne može bar za vodovodne cevi da se prokopa ispod puta bez zatvaranja ulica?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.