• Pregleda: 6948

Zbog radova ulice Braće Radić, Bajnatska, Izvorska, Pazinska i Lošinjska biće delimično zatvorene

Zbog realizacije projekta za unapređenje vodnih sistema i izgradnje Poveza Istočnog i Zapadnog magistralnog vodovoda u naredna dva do tri meseca doćiće do zatvaranja pojedinih ulica i putnih pravaca na teritoriji grada Subotice, usled čega će i doći do promene saobraćanja autobuskih linija.
Zbog radova ulice Braće Radić, Bajnatska, Izvorska, Pazinska i Lošinjska biće delimično zatvorene

Početkom februara počeli su radovi u Izvorskoj i delu Pazinske ulice od Beogradskog puta do Bajnatske ulice. Ti radovi su završeni ovih dana u smislu iskopa, montaže i zatrpavanja, ali će ta deonica zbog asfaltiranja i uređenja te trase (vraćanja u prvobitno stanje) biti  zatvorena do 15. maja ove godine

Od 21. marta (ponedeljak) do 1. juna za saobraćaj će biti zatvorena Bajnatska na potezu od ulice Pazinske do Senćanskog puta, kao i Braće Radić na raskrsnici sa Kumičićevom ulicom. Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" se navodi da privrednim subjektima i preduzetnicima koji imaju svoje objekte na trasi izgradnje u ovoj ulici (npr: Vitorog, praonica teretnih vozila, prodaja polovnih vozila ...) izvođač radova će obezbediti neophodne saobraćajne komunikacije.

Kao alternativni pravac za teški teretni saobraćaj će se koristiti relacija Senćanski put – Maksima Gorkog (Beogradski put) – Zagrebačka ulica. Kao alternativni pravac za autobuski javni saobraćaj će se koristiti Kumičićeva ulica, što će prouzrokovati postavljanje zabrana u ulici Braće Radića na raskrsnici sa Kumičićevom ulicom iz oba smera.

U periodu od 18. marta (petak) do 21. juna doćiće do zatvaranja Lošinjske ulice na potezu od Balkanske ulice do Senćanskog puta. Takođe se napominje da će privrednim subjetima izvođač radova obezbediti prolaz.

U okviru međusobne saradnje između JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica i drugih javnih preduzeća, JP „Suboticatrans“ će blagovremeno obavestiti građane o preusmeravanju javnog saobraćaja na linijama koje se odvijaju na trasama izgradnje, navodi se u saopštenju JKP "Vodovod i kanalizacija"

Izvor: Subotica.com

povezane teme

9
Sojic Odgovori
Ovi su poludeli
goksikaner Odgovori
Divno. Ma odlično
Panonija Odgovori
A kako biste vi pametnjakovici drugacije ?
neko iz bajnatske Odgovori
Zivim u Bajnatskoj,znam koliko teretnjaka i vikendom gastarbajtera prodje ovom ulicom,ako sva ta vozila budu odsad isla kroz centar,neznam ali mislim da ce biti potpuni kolaps,pogotovo na semaforu kod Patrije.Uglavnom bice jako zanimljivo voziti Suboticom u naredna dva-tri meseca.
pametnjakovic mladji Odgovori
A Engelsovu nece zatvarati i kopati?
pepi Odgovori
kod pionira prema mostu pre oko mesec dana zatrpane rupe sto su iskopali sad ponovo iskopano dali ovi znaju sta rade
SU_prolaznik Odgovori
Problem je sto sve raskopavaju i nista ne zavrsavaju...
arsen Odgovori
Kinezi za godinu dana naprave ceo grad ili 1000 km pruge .Ovi naši nemogu ni tri ulice da urade kako treba .U Đorđa natoševića napravili šaht , posle mesec dana rušili ga i proširivali . J..e L.d Z..nj..og .
horatio caine Odgovori
katastrofa sta rade,a o sporosti i nezavrsenosti da ne govorim.....SPORI kao vojni rok.
neuredni i nista ne finaliziraju !!!! grad je jedan veliki salas !!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.