Komentara: 9
Pregleda: 7739

Zbog radova ulice Braće Radić, Bajnatska, Izvorska, Pazinska i Lošinjska biće delimično zatvorene

16.03.2016. u 13:22h
Izvor: Subotica.com
Zbog realizacije projekta za unapređenje vodnih sistema i izgradnje Poveza Istočnog i Zapadnog magistralnog vodovoda u naredna dva do tri meseca doćiće do zatvaranja pojedinih ulica i putnih pravaca na teritoriji grada Subotice, usled čega će i doći do promene saobraćanja autobuskih linija.
Zbog radova ulice Braće Radić, Bajnatska, Izvorska, Pazinska i Lošinjska biće delimično zatvorene

Početkom februara počeli su radovi u Izvorskoj i delu Pazinske ulice od Beogradskog puta do Bajnatske ulice. Ti radovi su završeni ovih dana u smislu iskopa, montaže i zatrpavanja, ali će ta deonica zbog asfaltiranja i uređenja te trase (vraćanja u prvobitno stanje) biti  zatvorena do 15. maja ove godine

Od 21. marta (ponedeljak) do 1. juna za saobraćaj će biti zatvorena Bajnatska na potezu od ulice Pazinske do Senćanskog puta, kao i Braće Radić na raskrsnici sa Kumičićevom ulicom. Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" se navodi da privrednim subjektima i preduzetnicima koji imaju svoje objekte na trasi izgradnje u ovoj ulici (npr: Vitorog, praonica teretnih vozila, prodaja polovnih vozila ...) izvođač radova će obezbediti neophodne saobraćajne komunikacije.

Kao alternativni pravac za teški teretni saobraćaj će se koristiti relacija Senćanski put – Maksima Gorkog (Beogradski put) – Zagrebačka ulica. Kao alternativni pravac za autobuski javni saobraćaj će se koristiti Kumičićeva ulica, što će prouzrokovati postavljanje zabrana u ulici Braće Radića na raskrsnici sa Kumičićevom ulicom iz oba smera.

U periodu od 18. marta (petak) do 21. juna doćiće do zatvaranja Lošinjske ulice na potezu od Balkanske ulice do Senćanskog puta. Takođe se napominje da će privrednim subjetima izvođač radova obezbediti prolaz.

U okviru međusobne saradnje između JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica i drugih javnih preduzeća, JP „Suboticatrans“ će blagovremeno obavestiti građane o preusmeravanju javnog saobraćaja na linijama koje se odvijaju na trasama izgradnje, navodi se u saopštenju JKP "Vodovod i kanalizacija"

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 dana
Komentara: 9
Pregleda: 7739

Povezane vesti

Povezane teme

izgradnja kolektora

radovi na vodovodnoj mreži

izmena reda vožnje

zatvaranje ulica

izgradnja kanalizacione mreže

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.