• Pregleda: 7043

Bajnatska završena, Lošinjska se završava do kraja juna

Nakon polaganja cevovoda u Bajnatskoj ulici, ova saobraćajnica od subote je ponovo otvorena za saobraćaj, što je naročito važno za tranzit teretnih vozila, tako da centar grada više nije u tolikoj meri opterećen zbog preusmeravanja saobraćaja. Autobuske linije 1-1a i 2 vraćene su na svoju raniju trasu, a u potpunosti je otvorena i ulica Braće Radić.
Bajnatska završena, Lošinjska se završava do kraja juna

Kako saznajemo od inženjera Gorana Mijatovića, rukovodioca Projekta izgradnje vodnih sistema, desna strana Trga žrtava fašizma, prema ulici Šandora Petefija, zbog radova „Toplane“, moguće je da će biti završena tek polovinom juna. Naime, „Toplana“, koja je trebalo da okonča polaganje instalacija do 1. maja, obavestila je da će posao produžiti do 15. maja, jer je došlo do pucanja na varovima, a posle toga biće potrebno još 15 do 20 dana da se asfaltira.

Lošinjska ulica, kako je i planirano, još nekih mesec i po dana biće zatvorena za saobraćaj. Na prvom delu cevovoda izvršena je proba na pritisak, od „Severa“ do ulice Đorđa Natoševića do Balkanske, a ostalo je da se proba obavi od Balkanske do Senćanskog puta. Nakon završetka radova biće potrebno još desetak dana da se obavi prevezivanje priključaka i kompletna analiza vode.

Što se tiče radova koji su završeni, danas je zakazan tehnički prijem Centralnog magistralnog vodovoda, a naredne nedelje prve faze Kolektora II.

Izvor: Subotičke novine
10
janko Odgovori
Losinjska ulica je bruka za suboticu vec nekoliko dana tamo nema nikoga nevezano za kisu koja je padala...Ovo je bas BRUKA.
Safet Odgovori
Svaka cast nasoj vladi vidi se da rade i posle izbora! 50% gradjana nije za dzabe glasalo. Dok se ovi sto su jedva presli cenzus pucaju od muke hehehe
Jovan Odgovori
Kontam da ovi neće staviti nove bankine sve dok bude ostao i jedan milimetar ovih od Marije Terezije! A ni proširiti ulice... Seoski šorovi...
Dado Odgovori
Bajnatska je užasna. Gora nego što je bila. Navikao sam da idem okolo. S..em vam se u posao
SNS glasac Odgovori
stanje asfalta u Bajnatskoj je katastrofa, sve zakrpa do zakrpe !
ulica Matije Gupca takođe katastrofa kao i Bajski put i okolne ulice, sve lošije od lošije urađenog posla !
da ne pominjemo zaboravljene staze za bicikliste i pešake kod novog kružnog toka Majšanskog puta za koje je Blau Peter imao samo da se izvini jer je to propustio da traži od izvođača radova da se uradi !
ma kakvo more izvinjenje - ima da leti iz fotelje direktora direkcije za izgradnju grada kada su svi poslovi po gradu koji su bili dati izvođačima radova urađeni sa totalnim javašlukom, sve katastrofalnije od katastrofalnije urađenih poslova, a Blau Peter samo gleda kako da na kraju svakog meseca odnese kući debeli direktorski koverat i nije ga briga kako grad zapravo izgleda !
Sojic Odgovori
Sve idiot do idiota
wiena Odgovori
Kada sta zatvorili ulicu,mogli ste je i presvuci!!!! Sram vas bilo !!!!!!!!!!!!!
Jole Odgovori
@ Safet: e neka nam si se i Ti javio, za promenu.
Safet Odgovori
@jole hehe jesam. Za ovu gospodju sto kaze da su ruoe na putu i da ih treba pokrpiti, prvo treba asfaltirati neasvaltirane ulice!!! Pa tek onda krpiti ostale.
marbon4 Odgovori
Pa da, stavili novo asfaltiranu ulicu na sliku od pre nekoliko godina a stvarnu sliku nisu stavili. Bajnatska ulica je sada iskrpljena a Lošinjska će pretpostavljam isto takva biti. Treba raditi obilaznicu oko Subotice pa da se reši teretni saobraćaj do kraja. Kamioni koji idu u javna skladišta svakako moraju ići do Patrije jer je podvožnjak kod pionira nizak za njih tako da je isto i sada stanje.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.