Komentara: 10
Pregleda: 7644

Bajnatska završena, Lošinjska se završava do kraja juna

06.05.2016. u 11:25h
Izvor: Subotičke novine
Nakon polaganja cevovoda u Bajnatskoj ulici, ova saobraćajnica od subote je ponovo otvorena za saobraćaj, što je naročito važno za tranzit teretnih vozila, tako da centar grada više nije u tolikoj meri opterećen zbog preusmeravanja saobraćaja. Autobuske linije 1-1a i 2 vraćene su na svoju raniju trasu, a u potpunosti je otvorena i ulica Braće Radić.
Bajnatska završena, Lošinjska se završava do kraja juna

Kako saznajemo od inženjera Gorana Mijatovića, rukovodioca Projekta izgradnje vodnih sistema, desna strana Trga žrtava fašizma, prema ulici Šandora Petefija, zbog radova „Toplane“, moguće je da će biti završena tek polovinom juna. Naime, „Toplana“, koja je trebalo da okonča polaganje instalacija do 1. maja, obavestila je da će posao produžiti do 15. maja, jer je došlo do pucanja na varovima, a posle toga biće potrebno još 15 do 20 dana da se asfaltira.

Lošinjska ulica, kako je i planirano, još nekih mesec i po dana biće zatvorena za saobraćaj. Na prvom delu cevovoda izvršena je proba na pritisak, od „Severa“ do ulice Đorđa Natoševića do Balkanske, a ostalo je da se proba obavi od Balkanske do Senćanskog puta. Nakon završetka radova biće potrebno još desetak dana da se obavi prevezivanje priključaka i kompletna analiza vode.

Što se tiče radova koji su završeni, danas je zakazan tehnički prijem Centralnog magistralnog vodovoda, a naredne nedelje prve faze Kolektora II.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 7644

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.