Komentara: 15
Pregleda: 8953

Bajnatska od nedelje otvorena za saobraćaj

29.04.2016. u 10:32h
Izvor: Subotica.com
Usled završetka radova na delu Bajnatske ulice od subote će se normalizovati autobuski saobraćaj na linijama 1/1a i 2, dok će se dan kasnije ova deonica otvoriti za sve kategorije motornih vozila, uključujući i teretni saobraćaj koji je poslednjih mesec dana kretanjem kroz uži centar grada vrlo često stvarao gužve na raskrsnicama.
Bajnatska od nedelje otvorena za saobraćaj

Pre nedelju dana završeni su radovi na izgradnji Poveza Istočnog i Zapadnog magistralnog vodovoda u Bajnatskoj ulici na potezu od ulice Pazinske do Senćanskog puta, poslednjih dana se radilo na asfaltiranju tog dela i očekuje se da saobraćajnica bude osposobljena do subote, kada će se linije 1/1a i 2 vratiti na staru trasu kretanja.

Kako se navodi, iako će se autobuske linije vratiti na staru trasu kretanja Bajnatska ulica će u potpunosti biti otvorena za saobraćaj od nedelje.

Autobusi na navedenim linijama vratiće se na prvobitno trasu kretanja u subotu u 12 časova. Autobuska stajališta „Bajnatska II“, „Bajnatska I“, „Senćansko groblje“, „Dinamotrans“ i „Autobuska stanica“ će opet biti u upotrebi. Privremena autobuska stajališta u Kumičićevoj ulici više neće biti u upotrebi.

Bajnatska od nedelje otvorena za saobraćaj

(petak, 29. april)

Usled zatvaranja Bajnatske teretni saobraćaj je bio privremeno preusmeren na Senćanski put i ulicu Maksima Gorkog što je tokom radnog dela dana  značajno usporilo kretanje na najfrekventnijm raskrsnicama u centru grada što je stvaralo velike gužve. Od nedelje se očekuje da teretni saobraćaj ponovo bude izmešten iz centra grada.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 8953

Povezane vesti

Povezane teme

izmeštanje teretnog saobraćaja

bajnatska ulica

saobraćajna gužva

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.