Komentara: 43
Pregleda: 7004

Četvrti dan protesta poljoprivrednika - ipak blokada Štrosmajerove od 18:30 časova

13.08.2022. u 12:52h > 18:27
Izvor: Subotica.com
Protest subotičkih paora ušao je u četvrti dan. Zahtevi ostaju isti, a nastavljaju se i povremene blokade i "ometanje saobraćaja" sporom vožnjom u užem i širem centru grada. Najavljena su i održane dve jednočasovne protestne vožnja, a za 18:30 će Štrosmajerova ponovo i blokadu.
Četvrti dan protesta poljoprivrednika - ipak blokada Štrosmajerove od 18:30 časova

Nezadovoljni poljoprivrednici su se tokom dana dogovorili da odvoze dve "spore vožnje" starom rutom.

Protestna vožnja je kao i juče popodne išla u dva pravca - prema higijenskom i kroz Đure Đakovica, a drugi pravac Somborskim putem do Zagrebačke ulice, pa preko glavnog puta nazad.

Četvrti dan protesta poljoprivrednika - ipak blokada Štrosmajerove od 18:30 časova

Kako ističu, cilj je da se skrene pažnja na njihove probleme i zahteve koje su artikulisali u usmenoj i pismenoj formi, a od kojih, kako kažu, ne odustaju.

​​​​​​Iako je prvobitno bilo dogovoreno da danas neće biti blokada, tokom popodneva, saznajemo, ipak će se Štrosmajerova blokirati i to kod glavne pošte, u vremenskom periodu od 18:30 do 21 čas.Četvrti dan protesta poljoprivrednika - ipak blokada Štrosmajerove od 18:30 časova

Juče nešto posle 15 časova usledila je radikalizacija protesta kada su u saobraćajnom špicu poljoprivrednom mehanizacijom preprečili put u Štrosmajerovu ulicu, na jedan čas.

Šta se dešavalo prethodnih dana - koje je slao kakve poruke, šta je bilo na stolu, šta je bilo odbijano, do kada će trajati protesti pročitajte u povezanim vestima i temi kojoj smo dali dosta prostora prethodnih dana, ali i sadržaj (izveštaji i objave) koji je bio izuzetno komentarisan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 43
Pregleda: 7004

Povezane vesti

Povezane teme

protest poljoprivrednika traktorima

protest poljoprivrednika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.