Komentara: 4
Pregleda: 7557
Foto

Fudbaleri Spartaka na okupu pred početak priprema za nastavak sezone

09.01.2017. u 14:25h
Izvor: Subotica.com
Na Gradskom stadionu danas je održano okupljanje fudbalera Spartak Ždrepčeve krvi. Veći broj fudbalera proći će zimske pripreme u Subotici i na Ohridu, a prelazni rok tek predstoji.
Fudbaleri Spartaka na okupu pred početak priprema za nastavak sezone

Na prvom okupljanju u 2017. godini našlo se četrdesetak igrača, među kojima su prvotimci Spartaka, igrači koji su bili na pozajmici u drugim klubovima, nekoliko talenovanih igrača iz Spartakove škole fudbala, kao i dva perspektivna igrača koja tokom dana treba da potpišu vernost klubu sa severa Bačke. Ono što se za sada zna o njima je da je jedan iz domaće lige, a drugi stiže iz inostranstva.

Novi sportski direktor Ljubiša Dunđerski sa saradnicima imaće pune ruke posla u narednom periodu. Već sada je izvesno da je klub napustio Nemanja Milić koji je potpisao za aktuelnog šampiona Srbije Crvenu zvezdu, a postoje određene ponude za više igrača, među kojima je i Ognjen Mudrinski.

Kako je rečeno ugovori su raskinuti sa Andrejom Mrkelom, Budimirom Janoševićem, Haoran Žongom, Vadimom Žukom i Markom Jondićem. Na okupljanju njije bilo ni kapitena Vladimira Torbice, ali za njega nije bilo reči da nije deo planova kluba u nastavku sezone. Par dana "kašnjenja" dobili su Ađuru i Anđić.

Zimske pripreme, za sada, počeli su: Golmani - Nikola Mirković, Aleksandar Kesić i Ivan Dokić; Odbrana - Daniel Farkaš, Aranđel Stojković, Savo Pavićević, Nemanja Ćalasan, Aleksandar Radovanović, Marko Bašanović, Dejan Kerkez, Dimitrije Tomović, Nikola Banjac i Dejan Parezanović; Vezni red - Branimir Jočić, Nikola Kovačević, Nemanja Glavčić, Mile Savković, Milivoje Krmar i Danijel Zlatković; Napad - Ognjen Mudrinski, Đorđe Ivanović, Milan Đokić, Lazar Đokić i Zvonko Jakovljević.

Iz Spartakove škole fudbala tu su Bjelobrk, Pejović, Lučić, Stamenković, Antunić, Medić, Pantić i Matijević. 

Prelazni rok traje od 15. januara do 29. februara, dok traje prvenstvo.

Fudbaleri Spartaka na okupu pred početak priprema za nastavak sezone

Najavljujući početak priprema Dragan Simović, predsednik FK "Spartak Ždrepčeva krv" rekao je da je u planu sa uradi velika rekonstrukcija tima, da se pojača konkurencija, a sve u cilju plasmana među 8 najboljih ekipa elitnog ranga takmičenja.

- Cilj nam je da u drugom delu sezone napadnemo plejof, tome će biti podređen kompletan kolektiv, od igrača pa sve do menadžmenta - rekao je Simović

ZIMSKE PRIPREME - "Golubovi" će u sklopu priprema odigrati nekoliko kontrolnih mečeva, protiv Szegeda u Kiškunhalašu (14.01. u 13 časova), zatim u Subotici protiv ČSK (21.01.), Politehne (24.01.) i Proletera (25.01.), na Ohridu protiv Javora (31.01.), Borca iz Čačka (04.02.) i Krupe (09.02.)

Početak priprema označio je i šef struke Andrej Černišov koji je poželeo svima dobar rad. Po njegovim rečima niske temperature i sneg neće predstavljati veću prepreku u radu, podsećajući da je i prošle godine bila slična situacija, pa se kombinovalo sa treninzima sa spravama, u zatvorenom prostoru i na terenu sa veštačkom travom.

Plan priprema je takav da će se prvi deo obaviti u Subotici, zatim igrači se sele na Ohrid (27. januar), a potom završne pripreme će se obaviti u Subotici, neposredno uoči prvenstvenog duela 18. februara kada će Spartak dočekati Vojvodinu.

Izvor: Subotica.com
Početak priprema FK "Spartak Ždrepčeva krv" Početak priprema FK "Spartak Ždrepčeva krv" Početak priprema FK "Spartak Ždrepčeva krv" Početak priprema FK "Spartak Ždrepčeva krv" Početak priprema FK "Spartak Ždrepčeva krv" Početak priprema FK "Spartak Ždrepčeva krv" Početak priprema FK "Spartak Ždrepčeva krv" Početak priprema FK "Spartak Ždrepčeva krv"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 7557

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

dragan simović

pripreme fudbalskog kluba spartak

zimske pripreme

andrej aleksejevič černišov

ljubiša dunđerski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.