Komentara: 2
Pregleda: 3376
Foto

Završen 19. "Summer3p" festival

26.07.2021. u 17:19h
Izvor: Subotica.com
Sinoć je završen 19. "Summer3p" festival, prožet jakim emocijama publika koja je željno iščekivala ovaj trodnevni događaj na obali Palićkog jezera.
Završen 19. "Summer3p" festival

Festival je počeo u petak na Muškom štrandu, pod sloganom "Made IN Serbia", a nakon festivala, slogan bi se mogao promeniti u "Pleši do sreće".

Domaće DJ zvezde Marko Nastić i Lea Dobričić još jednom su pokazale svetski kvalitet, što je publika nagradila posebnom energijom i jakim emocijama. Celokupnoj atmosferi doprineli su i odlični nastupi najboljih lokalnih DJ-eva Neomodern, Ascaloon, uzbudljivi akt uživo DJ Chrono i Bobby Shepherd na violini, DJ Denni i juče tokom Porodičnog dana Andy Dee i Poison Charlie.

Završen 19. "Summer3p" festival

PODRŽATI MANIFESTACIJE I PODSTICATI TURIZAM - Pokrajinski sekretar za turizam i privredu, Nenad Ivanišević, obišao je u nedelju učesnike, izlagače i sa organizatorima razgovarao o manifestacionom turizmu i o mogućnostima za podizanje ove i sličnih manifestacija na viši nivo. Tom prilikom Ivanišević je istakao da je potrebno podržati manifestacije i podsticati domaći turizam u Vojvodini i Srbiji, kako bi ljudi putovali i upoznali svoju zemlju i kako bi turisti potrošili dinar više u svojoj zemlji dok manifestacija traje.

Tokom tri festivalska dana, publika je uživala i aktivno učestvovala u raznovrsnom radioničarskom programu, izložbama i performansima.

Posećenost 19. "Summer3p" festivala bila je na nivou godina pre pandemije, ali je na Porodičnom danu, održanom juče na obali Palićkog jezera, zanimljivom kulturno-sportsko-muzičkom programu prisustvovalo najviše roditelja sa decom do sad.

"Summer3p" festival podržavaju Grad Subotica, AP Vojvodina, Kancelarija za mlade Subotica i Fondacija "Danilo Kiš".

Završen 19. "Summer3p" festival

Izvor: Subotica.com
Summer3p festival - prvi dan Summer3p festival - prvi dan Summer3p festival - prvi dan Summer3p festival - prvi dan Summer3p festival - prvi dan Summer3p festival - prvi dan Summer3p festival - prvi dan Summer3p festival - prvi dan
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3376

Povezane vesti

Povezane teme

summer3p

summer3p festival na paliću

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.