Komentara: 3
Pregleda: 2027

Sutra počinje 19. "Summer3p" festival

22.07.2021. u 17:00h
Izvor: Subotica.com
Pod sloganom "Made IN Serbia" u petak, 23. jula, na Muškom štrandu, počinje 19. "Summer3p" festival. Tokom tri dana festivala, publiku očekuju zanimljivi kulturni sadržaji tokom dana i uzbudljivi muzički program tokom večeri.
Sutra počinje 19. "Summer3p" festival

Muzički program će u petak od 22 časa otvoriti Neomodern, nakon njega nastupiće DJ Ascaloon i kao šlag na torti diva domaće plesne scene Lea Dobričić.

DJ Denni kreće sa zagrevanjem u subotu od 22 časa, nakon njega uslediće atraktivni akt uživo DJ Chrono i Bobby Shepherd na violini, a celo veče učiniće nezaboravnim DJ Marko Nastić.

Nedelja je Porodični dan na festivalu, pa u skladu s tim na programu su dva DJ seta: Andy Dee od 18 i Poison Charlie od 20.30 časova.

Sutra počinje 19. "Summer3p" festivalPubliku očekuje tokom svakog festivalskog dana i raznovrstan radioničarski program, izložbe i performansi. Slikarska radionica će tokom sva tri festivalska dana biti otvorena za sve zainteresovane, bez prethodne prijave. Radionicu će voditi akademski slikar Emil Kadirić iz Subotice, a radovi će biti izloženi na dan zatvaranja festivala.

Pod imenom TNG, strit art umetnik Otto Zakar je višegodišnji rezident umetnik koji na festival donosi kombinaciju različitih tipova ulične umetnosti grafita - "stencil art", upotrebom šablona za crtanje. Ponesite svoje majice i pridružite se "Stencil art" radionici.

U subotu i nedelju će vas Anastazija Mezei učiti kako da napravite svoj mandal, a Nebojša Jurčić vodiće vas kroz proces stvaranja stripova u okviru "Strip art" radionice. "Slam poetry" radionicu Književnog kluba za mlade vodiće Sanja Babić i Adam Radetić.

Sutra počinje 19. "Summer3p" festivalRadioničarski program će u petak trajati od 18 do 20 časova, u subotu od 17 do 20, a u nedelju od 16 do 20 časova.

Godinama unazad Udruženje AŠC, kao glavni organizator "Summer3p" festivala, organizuje razne društvene i ekološke kampanje, s ciljem uticanja na određene probleme kroz aktivnosti udruženja i zajednice. Ove godine aktuelne su kampanje "Očistimo jezero Palić", "Stop nasilju!" i "Čuvajmo prirodu".

Kao i prethodnih godina, poslednjeg festivalskog dana od 16 časova održaće se Porodični dan u saradnji sa partnerskim organizacijama i programskim saradnicima, a svi zainteresovani posetioci će moći da prisustvuju "face and body painting", umetničkom, aerobik i fitnes programima za sve generacije. Specijalni gosti Porodičnog dana biće Klub ljubitelja društvenih igara "Stronghold" i Udruženje "ZaJedno", koje će učestvovati u likovnoj radionici, kao i predhodnih pet godina. Italijanski kulturni centar predstaviće svoje mlade pevače.

Sutra počinje 19. "Summer3p" festival"Summer3p" festival podržavaju Grad Subotica, AP Vojvodina, Kancelarija za mlade Subotica i Fondacija "Danilo Kiš", a više detalja o dnevnom programu možete pronaći na sajtu festivala i društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2027

Povezana vest

Povezane teme

summer3p

program summer3p

summer3p festival na paliću

summer3p radionice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.