Komentara: 0
Pregleda: 1999
Foto

Saradnja "Summer3p"-a i Udruženja "ZaJedno"

21.07.2021. u 11:11h
Izvor: Subotica.com
Saradnja "Summer3p"-a i Udruženja "ZaJedno"

Već pet godina, stalni gosti radionica u okviru „Summer3p“ festivala su članovi Udruženja „ZaJedno“, koje okuplja naše sugrađane sa smetnjama u razvoju. Na tim likovnim radionicama nastala su prava umetnička dela koja će od sada krasiti prostorije udruženja.

- Saradnja između Udurženja „ZaJedno“ i AŠC, koje organizuje „Summer3p“ festival počela je 2015. godine, kada sam primio poziv od gospođe koja vodi udruženje da bi oni želeli da dođu. Bio sam malo uplašen da li će se oni dobro osećati,  da li će se uklopiti u ovakvu savremenu manifestaciju... Međutim, njima je bilo fantastično, sjajno su se uklopili i došli su ponovo iduće godine – kaže Oliver Tomić, predsednik Udruženja AŠC. – Od tada su oni svake godine sa nama, učestvuju na radionicama , svi su ih lepo primili i zaista se super družimo.  Oni svake godine crtaju na zadatu temu i sada smo im poklonili te slike što su oni nacrtali. To je naš način da im pokažemo koliko vrede i koliko nam znače.

Saradnja "Summer3p"-a i Udruženja "ZaJedno"Članovi Udruženja „ZaJedno“  će biti gosti i ovogodišnjeg „Summer3p“ festivala, koji će se održati od 22. do 25. Jula.

- Prvi put će učestvovati na porodičnom danu i jako smo srećni zbog toga. Verujem da će svima biti jako zanimljivo i lepo – dodaje Tomić.

Saradnja "Summer3p"-a i Udruženja "ZaJedno"

Ovogodišnji "Summer3p" festival održaće se pod sloganom "Made IN Serbia" od 23. do 25. jula na Muškom štrandu. Tokom dana, festivalsku publiku očekuje raznovrstan radioničarski program, izložbe i performansi, a uveče atraktivan muzički program.

Izvor: Subotica.com
Poseta udruženju "ZaJedno" Poseta udruženju "ZaJedno" Poseta udruženju "ZaJedno" Poseta udruženju "ZaJedno" Poseta udruženju "ZaJedno" Poseta udruženju "ZaJedno" Poseta udruženju "ZaJedno" Poseta udruženju "ZaJedno"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1999

Povezana vest

Povezane teme

summer3p

udruženje zajedno

oliver tomić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.