Komentara: 0
Pregleda: 3055

Vojvođanski derbi Spartaka i Vojvodine danas od 15 časova

20.02.2016. u 10:50h
Izvor: Subotica.com
Mečom Čukaričkog i Metalca juče je nastavljena fudbalska Superliga, a danas se igraju još četiri meča, među kojima i onaj između Spartaka i Vojvodine u Novom Sadu. TV prenos možete pratiti od 15 časova na prvom kanalu Radio televizije Vojvodine.
Vojvođanski derbi Spartaka i Vojvodine danas od 15 časova

Na Gradskom stadionu u Subotici u četvrtak su predstavljena najnovija pojačanja subotičkog superligaša, a ujedno je i najavljen meč 23. kola između Spartaka i Vojvodine koji se igra danas u Novom Sadu sa početkom u 15 časova.

U prvom ovosezonskom duelu Spartak je u Subotici bio bolji od Vojvodine rezultatom 2:1. Posle ove velike i značajne pobede Spartak je ušao u veliku rezultatsku krizu i nije pobedio u Superligi u narednih 12 mečeva, pa se nadamo da će ovaj meč ponovo biti prekretnica ali u pozitivnom smislu.

Posle dva meseca bez takmičarskog fudbala obe ekipe su veći deo pauze iskoristile da obave pripreme, malo koriguju sastave i bolje se tehnički i taktički pripreme za drugi deo sezone, sa različitim ambicijama, ali sa velikom željom da ne razočaraju svoje navijače i tradiciju koju nose iza sebe.

Spartak je u četvrtak predstavio petoricu "novajlija" i još trojicu na koje ozbiljno računa u budućnosti, a pred kojima je period dokazivanja i u kojem će tražiti priliku da se nametnu za svoje minute. Prvom timu su se tokom priprema priključili Branković, Mudrinski, Novaković, Šljivić i Tomić i sa njima Spartak je pojačao konkurenciju i dobije neka nova rešenja praktično na svim pozicijama.

Kao i u prvom delu sezone Spartak je kuburio sa efikasnošću i u pripremnom periodu, ali nova lica koja su direktno i indirektno zadužena za popravljanje ove situacije imaće priliku već danas protiv Vojvodine da pokažu, ili najave da će biti dragocena pomoć subotičkom timu u borbi za opstanak u Superligi.

Strateg plavo-belih zadovoljan je završenim pripremnim periodom i igračima koji su dovedeni kako bi se Spartak izvukao iz teške situacije, a uveren je i da je formirana ekipa koja to može i da ostvari. Ocenjujući da je prvi meč posle duge takmičarske pauze težak za svaku ekipu Černišov je rekao da njegova ekipa želi i u ovom meču da se bori za tri boda, ali tu su igrači koji daju poslednju reč.

Na ovom meču šef struke Spartaka neće moći da računa na Mrkelu i Makarića (parni kartoni) dok se Mezei još uvek oporavlja od povrede.

Navijači i simpatizeri ekipe se sa severa Bačke koji danas ne budu na Karađorđu ovaj meč moći će da prate putem malih ekrana na prvom kanalu Radio televizije Vojvodine od 15 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3055

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.