Komentara: 9
Pregleda: 6909
Foto

FK "Spartak" predstavio pojačanja za nastavak sezone

19.02.2016. u 10:52h
Izvor: TV Subotica
Pred nastavak prvenstva i Vojvođanskog derbija sa „lalama“ na Karađorđu, uprava Spartaka predstavila je pojačanja dovedena u zimskom roku kao i igrače iz omladinskog pogona koji su potpisali profesionalne ugovore sa prvim timom.
FK "Spartak" predstavio pojačanja za nastavak sezone

Tokom zime plavo beli dres obukli u štoper  Vukašin Tomić, levi bek Vladimir Branković, fudbaleri sredine terena Slobodan Novaković i Nenad Šljivić kao i najzvučnije pojačanje u navali Ognjen Mudrinski. Prve profesionalne ugovore potpisali su Danijel Zlatković, Nemanja Ćalasan i Milan Đokić. Pojačan je i stručni štab dovođenjem iskusnog trenera golmana Rajka Terzića, koji 25. godina radi sa prvoligaškim golmanima.

Sa novim pojačanjima i uz dobro odrađene pripreme, plavi golubovi u svaku utakmicu u nastavku sezone ulaze sa željom da pobede bez kalkulacija. Predsednik kluba Dragan Simović, zadovoljan je pojačanjima i ističe da će se Spartak izdignuti iz niza nesretnih okolnosti i loših rezultata i od prvog kola krenuti sa dobrim rezultatima.

- „Mi smo imali težak posao u prelaznom roku, gde smo bili u situaciji da nemamo prava na grešku. Otpustili smo igrače za koje smo procenili da ni Mojsilović ni Černišov nisu imali koristi i koji se nisu iskazali. Imali smo težak posao da ne pogrešimo, a u situaciji smo da nemamo prava na grešku oko dovođenja igrača koji će nam omogućiti da budemo dosta jači u odnosu na prošlu sezonu, i da na svaki mogući način izbegnemo ispadanje iz lige.“ - rekao je Simović

FK "Spartak" predstavio pojačanja za nastavak sezone

I ove godine menadžment kluba obezbedio je garniture plavih dresova za sve zainteresovane navijače Spartaka. Komplet dres i šorc staju 4500 dinara odnosno 4000 dinara za članove kluba navijača. Garniture su dostupne u veličinama M,L i XL a mogu se poručiti putem emaila office@fkspartak.com ili na broj telefona 553-818.

Neefikasnost je boljka Spartaka u dosadašnjem toku prvenstva. Dovođenjem Mudrinskog, očekuje se rapsodija plavo belog napada na proleće. Prva prilika je već u subotu na Karađorđu od 15h, kada će  se odigrati tradicionalni derbi sa Vojvodinom. Černišov očekuje dobru partiju svojih pulena, koji će sigurno na teren istrčati bez Makarića i Mrkele zbog kartona, odnosno Mezeia zbog povrede.

- „Uvek je prva utakmica posle pauze veoma teška, ali sigurno je da ta utakmica nije teška samo za nas već i za Vojvodinu. Analizirali smo protivnika i videli i dobre i loše strane. Sigurno je da će utakmica biti teška, ali se nadamo pozitivnom rezultatu.“ - izjavio je Andrej Černišov, trener prvog tima

Tim Spartaka u nastavku sezone činiće: Golmani Janošević B. i Mirković N., zatim igrači iz prvog dela sezone Jočić B., Jokić M., Kovačević V., Torbica V., Mrkela A., Ivanović Đ., Milošević S., Mezei N., Milić N., Antonić G., Ilić S., Farkaš D., Tumbasević J., Jondić M., Makarić M., kao i novopridošli Branković V., Mudrinski O., Novaković S., Šljivić N. i Tomić V.

Fudbalski klub "Spartak" trenutno zauzima poslednju poziciju na tabeli i predstoji im velika borba za opstanak.

FK "Spartak" predstavio pojačanja za nastavak sezone

Izvor: TV Subotica
Predstavljanje novih igrača FK "Spartak" Predstavljanje novih igrača FK "Spartak" Predstavljanje novih igrača FK "Spartak" Predstavljanje novih igrača FK "Spartak" Predstavljanje novih igrača FK "Spartak" Predstavljanje novih igrača FK "Spartak" Predstavljanje novih igrača FK "Spartak" Predstavljanje novih igrača FK "Spartak"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 6909

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

dragan simović

andrej aleksejevič černišov

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.