Komentara: 60
Pregleda: 20753

Viktor Gostiljac novi branilac Dragana Đurića

15.08.2014. u 17:30h
Izvor: RTV Yueco
Dragan Đurić (34) koji je osumnjičen za teško ubistvo u sticanju sa silovanjem angažovao je advokata iz Beograda, Viktora Gostiljca. Đuriću je određen pritvor i nalazi se u Okružnom zatvoru u Subotici u posebnoj ćeliji.
Viktor Gostiljac novi branilac Dragana Đurića

Kako saznajemo, on je lično angažovao advokata i danas je Višem sudu u Subotici stigla punomoć iz Beograda, da ga Gostiljac brani. Advokat koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti, Dragan Mileusnić će tu dužnost obavljati dok se Višem sudu ne dostavi predlog da se razreši dužnosti.

Inače, Viktor Gostiljac je jedan od poznatijih beogradskih advokata i bio je i tomu koji je branio Slobodana Miloševića u Hagu. Juče iako je bio dan za posete, niko od rodbine nije tražio dozvolu da poseti Đurića u zatvoru. Viši sud u Subotici je Đuriću odredio pritvor osmog avgusta u trajanju od mesec dana, a tereti se za svirepo ubistvo i silovanje Tijane Jurić iz Subotice.

Tijana je nestala u noći između 25. i 26.jula dok je bila u Bajmoku sa prijateljima, a njeno telo je pronađeno nakon 12 dana potrage šestog avgusta .

Tragična smrt dovojke koja je pevasla kao slavuj i bila primereno i dobro dete dotakla je sve stanovnike Srbije, kao i ljude u regionu. Niko nije očekivao takav kraj, a njen otac Igor Jurić je rekao da treba da se pokrene procedura kako se više ne bi čekalo 24 časa da se pogleda listing telefona, nego odmah.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 60
Pregleda: 20753

Povezane vesti

Povezane teme

tijana jurić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.