Komentara: 11
Pregleda: 5336

Uživo: 38. i 39. sednica Skupštine grada Subotice

31.03.2016. u 10:07h > 17:02
Izvor: Subotica.com
Danas je na programu skupštinski dan tokom kojeg će se održati dve sednice, odnosno nastavak prekinute 38. sednice (tri tačke dnevnog reda) a onda će se preći na 39. koja preliminarno ima 14 tačaka, ali uz najavu proširenja.
Uživo: 38. i 39. sednica Skupštine grada Subotice

Sednica gradskog parlamenta, 39. po redu, zakazana je za poslednji dan marta, a na dnevnom redu će se naći 14 tačaka, među kojima će naći odluka o izradi Plana detaljne regulacije za obalni pojas Ludaškog jezera i deo radne zone “Zorka” severoistočno od Ulice Edvina Zdovca.

Kao šesta tačka dnevnog reda naćiće se diskusija, a onda verovatno i usvajanje nove Odluke o sahranjivanju po kojoj javna preduzeća postaju monopolisti u ovoj oblasti. Protiv ove Odluke pobunila su se pogrebna preduzeća koja posluju na teritoriji grada, a njihove stavove možete pročitati u povezanoj vesti.

Na dnevnom redu naći će se i programi Turističke organizacije Subotice i JP "Palić Ludoš", kao i izveštaj o radu i godišnji plan Gradskog štaba za vanredne situacije.

Pored usvojenih 14 tačaka Dnevnog reda koje će se u danas naći na redovnom zasedanju, odbornici Darko Antelj i Zoltan terek (Pokret za preokret) podneli su danas predlog za dopunu sa tačkom "Toplana". Više o ovome pogledajte u povezanoj vesti.

Skupštinski dan počinje nastavkom prethodne sednice

S obzirom da je prethodna sednica, 38. po redu prekinuta zbog nedostatka kvoruma, skupštinsko zasedanje praktično će započeti nastavkom te sednice, odnosno tačkama o razrešenju i imenovanju predsednika Saveta za zdravlje, usvajanje godišnjeg Izveštaja o radu Saveta za zdravlje i davanje saglasnosti na Odluku o naknadama za korišćenje zaštićenog područja Park prirode „Palić“.

15.01 - PRENOS JE ZAVRŠEN, NAJVAŽNIJE IZVEŠTAJE MOŽETE POGLEDATI U POVEZANIM VESTIMA

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 nedelje
Komentara: 11
Pregleda: 5336

Povezane vesti

Povezane teme

sednica gradskog parlamenta

sednica lokalnog parlamenta

sednica skupštine grada

prenos uživo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.