Komentara: 0
Pregleda: 2828

U petak počinje Međunarodni turnir "Trofej grada Subotice"

24.08.2017. u 11:44h
Izvor: Subotica.com
Od 25. do 27. avgusta u Subotici će se održati Međunarodni dečiji fudbalski festival pod nazivom „Trofej grada Subotice” u organizaciji Fudbalskog kluba Spartak Ždrepčeva krv i agencije„ Inter Sport” iz Novog Sada .
U petak počinje Međunarodni turnir "Trofej grada Subotice"

Utakmice će se igrati na terenima Gradskog stadiona  gde će se nadmetati mališani uzrasta od 7 do 13 godina. Turnir zvanično počinje u petak u 10 časova, a svečano otvaranje je zakazano za 13 časova. Prijavljeno je preko 70 ekipa koje će se takmičiti u šest uzrasnih kategorija.

Prema rečima organizatora sve je spremno za trodnevnu manifestaciju na severu Bačke. Nadmetanje na zelenom tepihu biće ispraćeno i dodatnim kulturno zabavnim dešavanjima. Pored plesnih grupa koje će nastupiti u okviru manifestacije, tokom svečanog otvaranja biće pušteno i  50 golubova koji su simbol Spartaka, mira i prijateljstva. Pehari su spremni, medalje, a najbolji igrač turnira će dobiti dres Mijata Gaćinovića.

Iako je interesovanje veliko od same najave manifestacije, na turniru, većinom će učestvovati domaće ekipe, jer se termin održavanja preklopio  sa još nekim takmičenjima u okruženju.

- Malo smo deficitarni sa ekipama iz inostranstva jer se više turnira održava u okruženju  kada i naš, ali verujem da će naredne godine biti već drugačije. Pripreme su protekle po planu, a velike zasluge u organizaciji pripadaju Fudbalskom savezu Vojvodine kome dugujemo zahvalnost, kao i JKP „Stadion” čiji su se radnici potrudili da tereni budu spremni i da naši takmičari, kao i njihovi roditelji uživaju u prijatnom ambijentu.  Ova manisfestacija  za cilj ima da učesnici, deca koja se budu takmičila, pre svega, pokažu svoje fudbalsko umeće, da se druže i da što lepše uspomene ponesu iz našeg kluba i grada Subotice – kaže Ivica Francišković koordinator Omladinske škole fudbala Spartaka i turnira.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2828

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbal

škola fudbala spartak

turnir grada subotice u fudbalu

trofej grada subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.