Komentara: 0
Pregleda: 5408

Međunarodni turnir "Trofej grada Subotice" od 25. do 27. avgusta

01.08.2017. u 10:23h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Spartak Ždrepčeva krv" organizator je Međunarodnog fudbalskog festivala na kome se očekuje oko 110 ekipa iz zemlje i inostranstva. Zbog velikog interesovanja došlo je do male promene u odnosu na najavljeno, pa će na turniru učestvaovati i generacija dečaka rođenih 2004. godine.
Međunarodni turnir "Trofej grada Subotice" od 25. do 27. avgusta

Od 25. do 27. avgusta u Subotici  održaće se  Međunarodni dečiji fudbalski festival pod nazivom „Trofej grada Subotice” u organizaciji Fudbalskog kluba Spartak Ždrepčeva krv i agencije "Intersport" iz Novog Sada.

Utakmice će se igrati na terenima Gradskog stadiona  gde će se nadmetati mališani uzrasta od 7 do 12 godina prema prvobitnoj najavi organizatora. Međutim, zbog velikog interesovanja na turniru će učestvovati i dečaci od 13 godina. Ova manifestacija će okupiti od 100 do 110 ekipa iz zemlje i inostranstva. Prijave su u toku i traju do 21. avgusta.

- Očekuje se da u svakoj generaciji bude 16 ekipa, sem u uzrastu od 13 godina, gde će biti 10 timova. Prijave teku po planu, do sada se veliki broj ekipa prijavio, ali još nećemo formirati grupe dok ne vidimo koliko će  timova iz inostranstva da aplicira. Ideja je da dođu što prestižnije ekipe na prvi turnir. Nije toliko bitna masovnost, nego  kvalitetan turnir. Ova manisfestacija  za cilj ima da učesnici, deca koja se budu takmičila, pre svega, pokažu svoje fudbalsko umeće, da se druže i da što lepše uspomene ponesu iz našeg kluba i grada Subotice – kaže Ivica Francišković koordinator OŠF Spartaka i turnira.

Za Međunarodni festival fudbala u Subotici interesovanje je ogromno, a prema rečima glavnog koordinatora manifestacije Milana Čabrića do sada je prijavljeno više od 50 timova.

- Pred nama je pravi fudbalski spektakl na kome će učestvovato ekipe iz zemlje i regiona. Interesovanje je veliko i dosada ima više od 50 prijavljenih timova. Ovh dana očekujemo i zvanične potvrde još nekih inostranih klubova koji žele da učestvuju na ovoj manifestaciji. Vremena još ima da se klubovi, škole i akademije fudbala prijave na turnir – ističe Čabrić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5408

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

ivica francišković

trofej grada subotice

međunarodni dečji fudbalski festival

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.