Komentara: 4
Pregleda: 3405
Foto

Fudbal: Svečano otvoren turnir "Trofej grada Subotice"

26.08.2017. u 11:39h
Izvor: Subotica.com
Međunarodni dečiji fudbalski festival pod nazivom "Trofej grada Subotice", na kojem učestvuje 70 ekipa u sedam uzrasnih kategorija, svečano je otvoren juče, a trajaće do nedelje.
Fudbal: Svečano otvoren turnir "Trofej grada Subotice"

Takmičenje po grupama počelo je juče i nastavilo se danas, dok je za nedelju zakazano polufinale i finale za sve kategorije. Turnir organizuje Fudbalski klub "Spartak Ždrepčeva krv" i agencija "Inter Sport" iz Novog Sada,

Turnir je otvorio Dragan Simović predsednik FK "Spartak Ždrepčeva krv" i predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine (FSV), uz želju da ovo takmičenje preraste u tradiciju i da se svake godine održava u Subotici. Prvi čovek Spartaka zahvalio se lokalnoj samoupravi, na čelu sa gradonačelnikom Bogdanom Labanom, što je podržala ovakvu manifestaciju koja promoviše na najlepši način sport i grad.

Bivši fudbaler Spartaka, a sada trener i koordinator Omladinske škole fudbala Ivica Francišković pozdravio je sve učesnike i poželeo im sreću na ovoj manifestaciji koja se po prvi put organizuje u našem gradu i istakao da je cilj ovog turnira pre svega druženje, a da su rezultati u drugom planu.

Fudbal: Svečano otvoren turnir "Trofej grada Subotice"

Veliku podršku u organizaciji dala je Lokalna samouprava. Ispred gradske vlasti prisutnima se obratio Nemanja Simović  član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu.

- Subotica je u proteklih godinu dana bila domaćin velikih i takmičenja , pa smo sa zadovoljstvom prihvatili da učestvujemo u organizaciji jednog ovakvog prestižnog turnira kao što je Trofej grada Subotice . Zahvaljujem se čelnicima FS Vojvodine što su Suboticu postavili na mapu gradova koji će moći da se pohvale da su organizatori jednog ovakvog fudbalskog festivala. Potrudićemo se da iz godine u godinu ova manifestacija bude bolja , da preraste u tradiciju i da ovaj turnir  bude jedna stepenica u razvoju  fudbalske karijere budućih asova – rekao je Simović.

Fudbal: Svečano otvoren turnir "Trofej grada Subotice"

Izvor: Subotica.com
Svečano otvaranje međunarodnog dečijeg festivala i Trofeja grada Subotice Svečano otvaranje međunarodnog dečijeg festivala i Trofeja grada Subotice Svečano otvaranje međunarodnog dečijeg festivala i Trofeja grada Subotice Svečano otvaranje međunarodnog dečijeg festivala i Trofeja grada Subotice Svečano otvaranje međunarodnog dečijeg festivala i Trofeja grada Subotice Svečano otvaranje međunarodnog dečijeg festivala i Trofeja grada Subotice Svečano otvaranje međunarodnog dečijeg festivala i Trofeja grada Subotice Svečano otvaranje međunarodnog dečijeg festivala i Trofeja grada Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3405

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

dragan simović

nemanja simović

gradski stadion

ivica francišković

trofej grada subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.