Komentara: 6
Pregleda: 3074

Srednjoškolci pratili sednicu Skupštine grada

12.11.2015. u 17:37h
Izvor: RTV City
Na zasedanju Skupštine grada danas su bili i posebni gosti - učenici trećeg razreda Srednje medicinske škole koji su u okviru predmeta građansko vaspitanje došli da vide iz prve ruke kako izgleda rad ove institucije.
Srednjoškolci pratili sednicu Skupštine grada

Učenici kažu da su na časovima imali radionicu na kojoj su simulirali rad Skupštine sa njima bliskim temama, pa su izrazili želju da i uživo vide jedno zasedanje.

Za jednog od prisutnih učenika je skupštinska rasprava bila mnogo kompleksnija nego što je on očekivao i proces glasanja je drugačiji nego što je njima predstavljano na časovima građanskog vaspitanja. Njegov vršnjak se nadovezuje sa komentarom da je u jednom momentu skupštinskog zasedanja bilo "čak dramatično", a kao najinteresantniji deo navodi deo skupštinske rasprave u okviru kojeg se govori da "naš grad izgleda dosta monotono jer idu neke male kuće, pa onda velike zgrade..."

Skupština je na mlade ostavila veoma pozitivan utisak.

Izvor: RTV City
34. sednica Skupštine grada Subotice 34. sednica Skupštine grada Subotice 34. sednica Skupštine grada Subotice 34. sednica Skupštine grada Subotice 34. sednica Skupštine grada Subotice 34. sednica Skupštine grada Subotice 34. sednica Skupštine grada Subotice 34. sednica Skupštine grada Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 3074

Povezane vesti

Povezane teme

Skupština grada Subotice

sednica skupštine grada

gradska skupština

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.