Komentara: 0
Pregleda: 3327

Sportska dešavanja za vikend

10.02.2017. u 13:31h
Izvor: Subotica.com
Subotički sportisti sve masovnije ulaze u takmičarski pogon i nastavljaju borbu sa svojom sportskom konkurencijom. Za vikend pred subotičku publiku izaći će košarkaši, rukometaši, odbojkaši i rvači.
Sportska dešavanja za vikend

Fudbal

Fudbaleri Spartaka su završili pripreme na Ohridu i vratili su se u Suboticu gde će obaviti poslednje pripreme pred nastavak sezone koji je zakazan za 18. februar kada u naš grad dolazi Vojvodina. "Golubovi" će imati slobodan vikend, a već u ponedeljak u 13 časova ih očekuje prvi trening na Gradskom stadionu. Kako je najavljeno iz kluba, krajem naredne radne nedelje se očekuje zvanično predstavljanje svih novih pojačanja, kada će se i znati sa kojom ekipom Spartak nastavlja prvenstvo.

Pred fudalerima Bačke je je još oko mesec dana prirpema pred nastavak sezone u Srpskoj ligi, grupa Vojvodina.

Košarka

Košarkaši Spartaka u 17. kolu dočekuju Metalac u subotu od 19,30 časova. Ovaj meč je izuzetno važan za ekipu sa severa Bačke s obzirom da ih već u četvrtak očekuje meč osmine četvrtfinala Kupa Srbije u Nišu pa pored dobrog rezutata u Spartaku se nadaju da će se još više uigrati, ali i što je možda još i važnije sačuvati se od nekih povreda. Više u najvi meča u povezanoj vesti.

Ženska ekipa pod vođstvom Blagoja Ivića pokušaće u subotu u Nišu protiv Studenta da zabeleži pobedu koja im neće uticati na nešto bolji ili lošiji plasman, ali će svakako dobro doći za oporavak nakon tri uzastopna poraza. Do kraja takmičenja u Prvoj ligi za žene ostalo je da oodigra još 6 kola, odnosno 5 mečeva s obzirom da je Vojvodina još raniej istupila iz takmičenja. Spartak je prilično bezbedan što se tiče zone ispadanja, ali da bi bio još bezbedniji bilo bi i više nego dobro da se dobije Student.

Rukomet

Rukometaši Spartaka u subotu od 17 časova igraju prvi takmičarski meč u 2017. godini. Na otvaranju drugog dela sezone u rukometnoj Superligi u Suboticu dolazi ekipa Sloge. Ekipa Slaviše Lakovića u pauzi između dva dela prvenstva uradila je kvalitetne pripreme i odigrala desetak kontrolnih mečeva, među kojima je i onaj poslednji protiv Vojvodine u kojem su "putari" trijumfovali sa 35:26.

Odbojka

Odbojkaši Spartaka posle pobede u Valjevu nadaju se još jednom dobrom rezultatu u nastavku takmičenja Prve lige Srbije. Ekipa Igora Žakića večeras od 19 časova u Hali sportova dočekuje Jagodinu. Iako su gosti u donjem delu tabele sigurno je da u Suboticu neće doći da se predaju.

Odbojkašice Spartaka u prošlom kolu upisale su poraz od trećeplasirane Crvene zvezde, a već u subotu ih očekuje još teži rival - Jedinstvo, kojem "golubice" gostuju. Posle 14 kola Spartak drži sedmu poziciju, nije u opasnosti za ispadanje u niži rang, ali svakako je na Subotičankama da daju svoj maksimum kako bi popravile utisak u odnosu na prvid eo sezone.

Rvanje

Takmičari Rvačkog kluba Spartak počeli su sezonu. U subotu u Hali sportova subotički klub će biti domaćin prvenstva Srbije za mlađe seniore (U23). Početak takmičenja je u 11,30 časova.

* ulaz na sve mečeve subotičkih klubova koji igraju u Hali sportova je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3327

Povezana vest

Povezane teme

odbojkaški klub spartak

košarkaški klub spartak

ženski košarkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

rukometni klub spartak vojput

najava sportskog vikenda

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.