Komentara: 0
Pregleda: 2884
Foto

Odbojkašice Spartaka poražene od Crvene zvezde (1:3)

04.02.2017. u 11:06h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Crvene zvezde prekinule su seriju od tri pobede "golubica" nakon što su sa 3:1 sinoć bile bolje u Subotici, u duelu 14. kola Superlige. U narednom kolu Subotičanke gostuju Jedinstvu Staroj Pazovi.
Odbojkašice Spartaka poražene od Crvene zvezde (1:3)

Domaći tim je bolje otvorio set, ali gošće su ga bolje zatvorile. Većim delom prvog seta Spartak je držao prednost koja je u nekoliko momenata išla i na +5, ali na pola seta probudile su se i beograđanke, zaigrale bolje i koristile svaku grešku "golubica" i prve su došle do odlučujućeg poena i vođstva od 0:1 u setovima.

U sličnom ritmu Crvena zvezda je nastavila i u drugom setu. Posle 1:5 trener domaćih Radovan Dabić traži tajmaut posle kojeg su Subotičanke zaigrale znatno koncentrisanije i preciznije, prvo su sustigle zaostatak, a onda i ostvarile prednost. Pokušavala je Crvene zvezda da drži korak sa raspoloženim "golubicama" ali nije im to uspevalo i Spartak uzvraća sa 1:1.

Odbojkašice Spartaka poražene od Crvene zvezde (1:3)

Odbojkašice Spartaka poražene od Crvene zvezde (1:3)

U trećem setu vodila se prava borba, ali nažalost pripao je gošćama koje su ponovo vratile prednost na svoju stranu. Kako je vreme odmicalo Spartak je sve više padao, mlade odbojkašice Spartaka nisu uspele da ponove dobru igru iz drugog seta i Beograđanke su relativno lako privele četvrti set kraju i time rešili meč u svoju korist.

U ekipi Spartaka najbolji pojedinac bila je Katarina Jović sa 20 osvojenih poena, od čega je 5 asova i 3 bloka, dok je Rajlić osvojila 13 poena. Kod gošći najefikasnija je bila Lukić sa 20 poena, Milenković je stala na 16, dok su po 12 osvojile Stjepić i Čanak.

Spartak - Crvena zvezda 1:3 (20:25, 25;22, 21:25, 17:25)

Odbojkašice Spartaka poražene od Crvene zvezde (1:3)

Odbojkašice Spartaka poražene od Crvene zvezde (1:3)

Spartak: Jović 20, Čičić 1, Rajlić 13, Cvetićanin 8, Marić, Ilić, Vučković 9, Prolić, Jegdić, Dabić 4, Batinić, Živanović 4

Crvena zvezda: Sekulić 2, Čanak 12, Đurić 4, Vidojević, Vukomanović, Radmilović 9, Đorđević, Milenković 16, Bukilić 1, Stijepić 12, Ašonja, Lukić 20

U narednom kolu izabranice Radovana Dabića gostuju lideru Superlige Jedinstvu u Staroj Pazovi. Posle nekompletnog 14. kola Subotičanke drže poziciju broj 7 sa 16 osvojenih bodova, odnosno 5 pobeda (od toga tri u 2017. godini) i 9 poraza.

Izvor: Subotica.com
Odbojka (Ž): Spartak- Crvena zvezda Odbojka (Ž): Spartak- Crvena zvezda Odbojka (Ž): Spartak- Crvena zvezda Odbojka (Ž): Spartak- Crvena zvezda Odbojka (Ž): Spartak- Crvena zvezda Odbojka (Ž): Spartak- Crvena zvezda Odbojka (Ž): Spartak- Crvena zvezda Odbojka (Ž): Spartak- Crvena zvezda
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2884
Povezane teme

odbojka

ženska odbojka

ženski odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.