Komentara: 0
Pregleda: 2182

Odbojkaši Spartaka uspešni na gostovanju u Valjevu (1:3)

06.02.2017. u 12:13h
Meč 13. kola Prve lige Srbije za odbojkaše odigran u Valjevu između ekipa VA 014 Gorenje i Spartaka pripao je subotičkoj ekipi rezultatom 3:1.
Odbojkaši Spartaka uspešni na gostovanju u Valjevu (1:3)

Pred ekipom Igora Žakića ovog vikenda bio je dalek put na zapad Srbije i još teži meč protiv odlične ekipe koja reprezentuje Valjevo u Prvoj ligi. Valjevčani ove sezone sasvim solidno igraju kući i u više navrata su pokazali da su tvrd orah. Ni Subotičanima nije bilo ništa bolje na ovom gostovanju.

Mnogo uzbuđenja i preokreta viđeno je u duelu ove dve ekipe, tri od četiri seta su završena u neizvesnim završnicama, ali na sreću po sve navijače Spartaka sva tri su završena u korist subotičke ekipe. Spartak je vodio 0:2, ali u trećem setu Valjevčani suočeni sa porazom zaigrali su znatno angažovanije i koncentrisanije, koristili su svaki momenat opuštanja Spartaka da se pokušaju vratiti meč. To im je i uspelo u trećem setu, barem na trenutak, ali ekipa sa severa Bačke nije dozvolila da meč ode u peti set gde bi verovatno psihološku prednost imala domaća ekipa.

U poslednjem setu meča, od prvog do poslednjeg poena igralo se na u egalu, ali više znanja, koncentracije i sreće imao je Spartak i osvojio nova 3 boda za nastavak potere za prvoplasirani Mladim randikom.

Va 04 Gorenje - Spartak 1:3 (23:25, 22:25, 25:16 i 24:26)

U narednom kolu u Suboticu dolazi Borac iz Starčeva.

Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2182
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.