Komentara: 1
Pregleda: 2733

Rukometaši Spartaka na pola puta priprema za nastavak sezone

30.01.2017. u 10:40h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka nalaze se na pola puta priprema za drugi deo sezone. Nastavak takmičenja u Superligi zakazan je za 11. februar kada Spartak u 16. kolu dočekuje Slogu iz Požege.
Rukometaši Spartaka na pola puta priprema za nastavak sezone

Rukometni klub "Spartak" izvršio je prozivku igrača 11. januara čime su zvanično počele pripreme za nastavak sezone i takmičenje u Superligi. Pored prvotimaca iz prvog dela sezone šefu stručnog štaba pokušaće da se nametnu i igrači iz omladinskog pogona.

Tokom priprema planirano je da se odigra šest kontrolnih utakmica, do sada su odigrane tri, zabeležen je jedan poraz (protiv Dinama u Bečeju 25:24) i dve pobede za vikend u Subotici protiv mađarskog prvoligaša Toroksentmikloša (32:18 i 36:25).

Kako je ranije najavljeno kompletne pripreme obaviće se u Subotici, gde ekipa ima odlične uslove za dobar rad. U narednom periodu Subotičani će odigrati i dve utakmice sa Kikindom.

U prvom delu sezone Spartak drži 4. poziciju sa 19 osvojenih bodova (9 pobeda, 5 poraza i jedan remi). Po rečima Slaviše Lakovića, šefa struke Subotičana, iako su ambicije kluba na početku sezone bile opstanak u superligaškom društvu, posle dobrih igrara i ostvarneih rezultata novi cilj je plasman u plejof.

Prvenstvo se nastavlja za dve sedmice, a Spartak 11. februara dočekuje prvog pratioca na tabeli Superlige - Slogu iz Požege. Do kraja ligaškog dela ostalo je da se odigra još 7 kola, a prve četiri ekipe idu u plejof.

Prve dve pozicije drže Vojvodina i Crvena zveda koji imaju identičan broj bodova, kao i pobeda, poraza i nerešenih susreta, s tim da Vojvodina ima bolju gol razliku. Treća ekipa lige je Dinamo sa dva boda manje od novosadske i beogradske ekipe, a dva više od Spartak i Sloge.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2733
Povezane teme

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.