Komentara: 2
Pregleda: 8463

Sportska dešavanja za vikend

08.10.2016. u 10:15h
Izvor: Subotica.com
U Subotici za vikend igraju košarkaši, košarkašice, rukometaši i fudbaleri, dok se u Bajmoku održava rvački memorijal.
Sportska dešavanja za vikend

Fudbal

Pauzu zbog obaveza reprezentacija fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi iskoristiće da odigraju prijateljski meč protiv superligaša Bačke iz Bačke Palanke. Meč se igra u subotu od 14,30 na Gradskom stadionu, a ulaz je besplatan.

Fudbalerke Spartaka posle pobede nad Slogom u zaostalom meču 3. kola, igraju meč 6. kola protiv Mašinca u Nišu. Ovaj duel igra se u nedelju od 15,30 časova.

Fudbaleri Bačke 1901, koji se takmiče u Srpskoj ligi (grupa Vojvodina), u ovom kolu su slobodni, a 15. oktobra od 15 časova dočekuju zrenjaninski Radnički.

Sedmo kolo Gradske fudbalske lige igra se u nedelju. od 15 časova, a sastaju se Palić - Bratstvo (Ljutovo), Elektrovojvodina - Bikovo, Solid - Đurđin, OFK Mala Bosna 2015 - Udarnik (Višnjevac) i Hajduk (Bačko Dušanovo) - Lokomotiva.  U ovom kolu slobodan je Žednik.

Za vikend će biti odigrano i 11. kolo Područne fudbalske lige Subotice. U subotu u Ravnom selu se sastaju Proleter i Vinogradar iz Hajdukova i u Lovćencu Njegoš i Panonija IMT.  U nedelju slede dueli Radnički 1905 (Bajmok) – Jadran (Sanad), Napredak (Nadalj) – Jadran (Feketić), Bajša - Sutjeska (Bačko dobro polje), Senta - Obilić (Novi Kneževac), Preporod (Novi Žednik) - Bačka (Mol), Proleter (Njegoševo) - Čantavir i Krivaja – Eđšeg (Mali Iđoš). Svi susreti počinju u 15 časova.

Odbojka

Odbojkašice Spartaka u petak i subotu igraju mečeve memorijala "Dragan Šakota" u Beogradu. Pored domaćina Crvene zvezde i Spartaka učestvovaće i Jedinstvo (SP) i TENT (Obrenovac). Prvog dana Jedinstvo je bilo bolje od Spartaka sa 3:0, dok je Crvena zvezda savladala TENT, takođe sa 3:0. U finalu 15. memorijala danas od 19 časova igraće Crvena zvezda i Jedinstvo, dok će se za treće mesto "golubice" boriti od 17 ćasova. Ovaj turnir je ujedno i generalna proba pred početak nove sezone koja počinje naredni vikend.

Odbojkaši Spartaka posle osvajanja Kupa Vojvodine obezbedili su direktan plasman u 1/8 finala Kupa Srbije gde će im naredni protivnik biti iz superligaškog društva. Muški kolektiv, kao i ženski sezonu počinje narednog vikenda, a ekipa je značajno pomlađena i glavni cilj kluba je opstanak u Prvoj llgi.

Košarka

Ovog vikenda sezonu počinju i ŽKK i MKK. Prve na teren će izaći devojke koje u subotu od 16,30 časova dočekuju Vršac. Nakon njih od 19 časova izlazi muški kolektiv koji dočekuje čačansku Slogu. Oba meča se igraju u Hali sportova u Subotici, a ulaz je besplatan.

Rukomet

Nakon poraza u Požegi rukometaši Spartak Vojput u okviru 6. kola dočekuju ekipu Rudara. Meč se igra u nedelju od 19 časova. Ulaz je besplatan.

Džudo

U nedelju sportskoj hali u Bajmoku, održaće se šesti po redu memorijalni džudo turnir "Borenovići". Takmičenje počinje u 10,30 časova, a očekuje se veliki broj takmičara iz okruženja.

Rvanje

Rvači Spartaka u subotu gostuju Senti, a zatim subotički prvoligaš pauzira jedno kolo. Sledeći meč u Subotici Štefanek i drugovi imaće 23. oktobra protiv starog znalca i najozbiljnijeg konkurenta za titulu, Proletera iz Zrenjanina.

Hokej na ledu

Trinaest devojčica iz Subotice za vikend će nastupiti u Beogradu u akciji "Girls hockey weekend 2016". Ovu manifestaciju organizuje Hokej savez Srbije u sklopu masovne aktivnosti za devojčice koju je pokrenula Međunarodna hokejaška federacija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 8463

Povezane vesti

Povezane teme

sport subotica

rukometni klub spartak

košarkaški klub spartak

sportski pregled

ženski košarkaški klub spartak

rukometni klub spartak vojput

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.