Komentara: 3
Pregleda: 4068

Fudbalerke Spartaka savladale Slogu (0:1)

07.10.2016. u 11:41h
Izvor: Subotica.com
U zaostalom meću trećeg kola Superlige za žene fudbalerke Spartaka savladale su u gostima Slogu sa 0:1 i učvrstile se na čelu tabele sa maksimalnim učinkom.
Fudbalerke Spartaka savladale Slogu (0:1)

Utakmica između Sloge i Spartaka, zaostala iz 3. kola, u potpunosti je opravdala epitet derbija. Iskustvo šampionki je bilo presudno, pa su potpuno zasluženo uzele sva 3 boda.

Još pre početka utakmice se znalo da će impozantan broj kvalitetnih fudbalerki iz oba tima garantovati tešku, neizvesnu i dinamičnu utakmicu. U prvom delu igre obe ekipe su imale svoje prilike ali taj period završen je bez pogodaka. Tek što je počelo drugo poluvreme Subotičanke su preko Tijane Matić došle u prednost i ispostavilo se zadržale ju do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Vodeći pogodak doneo je mirnoću u igri šampionki Srbije i timskom igrom, ali i individualnim kvalitetom nastavljen je pritisak i tražen je put do mreže, međutim falilo je malo više koncentracije u završnici da neke šanse budu realizovane.

Jedini negativni detalj sa ovog meča je crveni karton kapitena Violete Slović u 78' minutu, zbog čega će morati da pauzira naredni prvenstveni meč.

Sloga Radnički - Spartak 0:1 (0:0)
T. Matić 47'

Sloga Radnički: Gardijan, Dabić (M. Čubrilo), Šišković, Krunić (Varda), Janković, Erac, Radojičić, Čubrilo, Ivanović, Krstić, Đilas (Jovanović)

Spartak: Kostić, Lazareva, Vajda, Slović, Kvinsi, Poljak, Cengu Šu, Filipović, Pavlović (Krstanoska), Matić (Marenić), Lopes.

Posle 5 odigranih kola šampion iz Subotice ima maksimalan učinak i ima dva boda više od drugoplasiranih Crvene zvezde i Sloge. U narednom kolu, koje se igra već u nedelju, Spartak gostuje u Nišu ekipi Mašinca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4068
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.